Daca iti place sa combini dulceata si branzeturile, trebuie sa stii ca exista cateva trucuri pe care trebuie sa le aplici.
Gemul de mere merge foarte bine cu Mozzarella, branza de capra sau Grana Padano.
Gemul de caise poate fi combinat cu Parmigiano Reggianno sau Grana Padano.
Dulceata de afine merge de minune cu branza de capra, Camembert sau Feta.
Invata sa prepari o tarta cu branza feta, zucchini si sparanghel!
Gemul de merisoare se alatura branzei de capra, Camembert sau branzei Brie.
Marmelada din Portocale merge bine cu Gouda sau Pecorino.
Gemul de piersici poate fi combinat cu branza de capra, Roquefort, sau Brie la cuptor.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Iti plac pastele? Uite o reteta cu sos de branza!
Gemul de pere se serveste cu Gorgonzola sau Brie.
Dulceata de prune se combina foarte bine cu branza de capra, Mascarpone sau Gouda afumata.
Branza pane- Ai mancat vreodata?
Gemul de rosii verzi poate fi alaturat unei felii de Gorgonzola, Brie sau Roquefort.
Dulceata de capsuni se serveste alaturi de Mascarpone, Brie sau branza de capra.
Sursa