Ce tratament a pus-o pe picioare pe Denisa Manelista? Cele doua sucuri care ii vindeca ficatul!

Ce tratament a pus-o pe picioare pe Denisa Manelista? Cele doua sucuri care ii vindeca ficatul!
Ce tratament a pus-o pe picioare pe Denisa Manelista? Cele doua sucuri care ii vindeca ficatul!

Denisa Raducu se simte mai bine si s-a pus pe picioare urmand tratamentul prescris de medici, “combinat” cu cel naturist pe care-l lua. Pe langa asta, artista a inceput sa consume multe sucuri de legume bogate in vitamine.

Denisa Raducu se lupta de cateva luni bune cu grave probleme de sanatate.  Artista ar fi fost diagnosticata cu o boala incurabila a ficatului, dupa cum sustin apropiatii, acesta fiind si motivul pentru care si-a petrecut saptamani in sir prin spitale. A avut insa perioade in care s-a simtit extrem de rau, ba chiar a intrat in coma si a avut momente de inconstienta, dupa cum au dezvaluit apropiatii, insa usor a reusit sa-si revina cat de cat.

Ceea ce a facut-o insa sa spere si sa prinda putere a fost un tratament naturist bazat pe plante care si-a facut efectul la scurt timp dupa ce a inceput sa-l ia.

Acum, Denisa ia atat medicamentele prescrise de medici, care ii sunt administrate in spitalul in care este internata, dar si cele naturiste recomandate de un specialist, cu ajutorul carora a inceput sa se simta mult mai bine.Pe

langa acestea, blondina a inceput sa consume multe sucuri naturale din legume.

“Denisa este pe tratament, in spital, insa isi ia si ceaiurile, esentele naturiste care au pus-o pe picioare cand nimeni nu mai credea. Are anumite ceaiuri din plante, e un tratament naturist personalizat, facut special pentru problemele ei de sanatate. Dozele sunt date dupa rezultatul analizelor. Pe langa asta, dupa cateva zile in care nu a mancat nimic, a inceput sa consume fructe si sucuri naturale.

Isi combina suc de morcovi cu ghimbir, dar si alte legume benefice organismului ei. Denisa are imunitatea destul de scazuta. Important este ca a inceput sa se simta din nou bine, nu mai e atat de slabita, poate sa se tina pe picioare, si-a recapatat zambetul pe buze. E optimista, lupta si e foarte ascultatoare. Respecta toate recomandarile medicilor si ar face orice ca sa fie sanatoasa ”, sustin surse din anturajul Denisei Raducu, conform WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

De ce sufera de fapt Denisa Raducu? "De la ficat, problemele s-au extins in zona abdomenului" Apropiatii sustin ca...

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies