Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!

Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!
Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!

Luna noiembrie este plină de oportunități, mai ales pentru că Saturn în Scorpion are 3 alinieri importante, respectiv cea cu Venus pe 12 noiembrie, cu soarele pe 18 noiembrie și cu Mercur pe 25 noiembrie. În plus, din 22 noiembrie, soarele intră în Săgetător. Sunt asocieri favorabile pentru iubire.

Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire! Luna noiembrie este plină de oportunități, mai ales pentru că Saturn în Scorpion are 3 alinieri importante, respectiv cea cu Venus pe 12 noiembrie, cu soarele pe 18 noiembrie și cu Mercur pe 25 noiembrie. În plus, din 22 noiembrie, soarele intră în Săgetător. Sunt asocieri favorabile pentru iubire.

Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!
Ce trebuie să facă zodiile în luna noiembrie, ca să primească iubire!

Berbec

Sfatul berbecului pentru luna noiembrie este să nu ia decizii importante în momente de supărare ori fericire maximă. Berbecul trebuie să își aloce timp de gândire și să nu uite că deciziile impulsive pot avea urmări pe termen lung.

Taur

Pentru taur, luna noiembrie este plină de surprize neplăcute și este posibil ca nervii să apară la orizont. Taurul trebuie să aibă grijă să nu se descarce asupra persoanelor iubite, pentru că există riscul foarte mare de a răni în jur.

Gemeni

Gemenii trebuie să învețe să se iubească pe ei mai mult decât pe ceilalți. Este o perioadă a transformării, de care ar trebui să țină cont, dacă vor să își găsească liniștea.

Rac

Racii au suferit destul de mult în ultima perioadă și au tendința de a da vina pe cei din jur pentru eșecurile lor. Dacă vor să atragă iubire, trebuie să înceapă să își asume ceea ce au făcut și să își ceară iertare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 12 noiembrie 2020. Află ce zodie are mari probleme cu banii!

Leu

Leul are tendința de a privi cu invidie la vecin în casă în această perioadă și nu știe să aprecieze ceea ce are.

Își face singur viața nefericită cu această atitudine. Leul trebuie să se concentreze pe lucrurile bune din viața lui și să se bucure de prezența celor care îl iubesc.

Fecioară

În ultima perioadă, fecioara s-a înconjurat doar de oameni toxici, care au stat cu ea doar din interes. A sosit momentul să renunțe la relațiile de fațadă și compromisuri. Dacă fecioara reușește acest lucru, va avea parte de o adevărată purificare.

Balanță

Balanța a muncit exagerat de mult în ultima perioadă și a uitat complet să se odihnească. Oamenii dragi îi reproșează acest aspect din plin. Secretul unei vieți fericite pentru balanță este de a îmbina obligațiile de serviciu cu timpul liber petrecut cu cei dragi.

Scorpion

De multe ori scorpionul caută un public care să îi admire calitățile și să îl asigure de valoarea lui.

Este timpul să iți înțelegi propria ta valoare și nu trebuie să aștepți admirația și atenția care ți se acordă doar din complezență.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Săgetător

Este timpul pentru săgetător să învețe să își controleze emoțiile și să mai renunțe un pic la planurile acelea ambițioase, care îi consumă tot timpul. Dacă își schimbă perspectiva și se bucură mai mult de prezent, săgetătorul își va aduce aminte cât de mulți oameni țin la el.

Capricorn

Capricornul este muncitor din fire și nu lasă nimic neterminat la serviciu, dar este delăsător tocmai în acele arii care i-ar aduce mai multă satisfacție. Are idei strălucite, dar nu le pune în practică. Pentru a obține mai multă satisfacție, capricornul trebuie să învețe să se concentreze pe ceea ce îi place.

Vărsător

Dacă își dorește să aibă parte de iubire profundă, vărsătorul trebuie să învețe să își arate emoțiile și să se deschidă mai mult față de ceilalți. Va putea observa astfel că exista mulți oameni cărora le pasă de el.

Pești

Peștii trebuie să își lase fricile deoparte, să își asculte intuiția mai mult, să aibă încredere în instinctele lor și să își urmeze inima.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Se spală părul înainte de vopsire? Cum se face corect pregătirea părului pentru acest proces

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies