Ce trebuie să faci atunci când afli că te-a mințit, în funcție de zodia ta

Ce trebuie să faci atunci când afli că te-a mințit, în funcție de zodia ta
Ce trebuie să faci atunci când afli că te-a mințit, în funcție de zodia ta

Nimeni nu ar trebui sa accepte o minciuna, intrucat minciniua distruge increderea si respectul.

Ce trebuie să faci atunci când afli că te-a mințit, în funcție de zodia ta. Nimeni nu ar trebui sa accepte o minciuna, intrucat minciniua distruge increderea si respectul. Afla de laa noi ce trebuie sa faci atunci cand esti mintita, in functie de zodia ta.

Berbec

Daca te trezesti in situatia in care ai fost mintita, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa nu devii impulsiva si sa fii sincera in legatura cu ceea ce simti.

Decat sa iei decizii impulsive si sa ii spui sa plece de unde a venit, mai bine lamuresti lucrurile inainte. Tempereaza-ti comportamentul vulcanic si nu incepe o lupta din orice.

Taur

Tu nu iti poti imagina sa fii mintita de persoana la care tii. Este complet inacceptabil pentru tine si nu vei trece peste usor. Nu uita sa tii capul sus si sa ramai cu picioarele pe pamant atunci cand afli.

Gemeni

Tu intotdeauna vei spune ceea ce gandesti. Daca descoperi ca ai fost mintit, primul lucru pe care il faci este sa il chemi si sa il confrunti. Este bine sa ii comunici ca nu e ok ce s-a intamplat, insa trebuie sa te asiguri ca o faci in mod inteligent. Nu te lasa dusa de val, sa spui chiar orice.

Rac

Tu esti din natura ta foarte iertatoare, asa ca iti este usor sa treci peste minciuni, relatia ta nu va fi grav afectata daca descoperi ceva neplacut. Daca insa tu simti ca el profita constanta de bunatatea ta, ar trebui sa il elimini din viata ta.

Leu

Daca descoperi ca esti mintita, persoana respectiva iti va simti mania. Tu esti mereu sincera cu oamenii din viata ta, astfel ca nu poti concepe ca ei sa te minta.

Incearca totusi sa ramai calma si sa nu duci lucrurile la extrem.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fecioara

Tu ierti foarte greu minciuna. Chiar si cele mici te ranesc. Prima ta reactie este sa te izolezi. Este un lucru bun, daca iti aloci acest timp sa gandesti si sa iei o decizie buna.

Balanta

Tu urasti confruntarea. Daca descoperi ca esti mintita, vei vrea sa ierti si sa uiti totul. Ignoranta insa le da lor unda verde sa te calce in picioare si mai mult. Uneori ar trebui sa iei masuri.

Scorpion

Indiferent daca alegi sau nu sa treci peste minciunile lui, trebuie inainte sa ii spui ceea ce gandesti. Dupa ce ti-ai comuunicat gandurile, poti sa te decizi daca vrei sa plece sau nu.

Sagetator

Fie ca iei in serios ori nu, tu ai tendinta de a trata totil ca pe o gluma. Asa gestionezi tu faptele care au potential sa iti raneasca sentimentele. Nu poti tot timpul sa gestionezi asa situatia. Uneori trebuie sa iei lucrurile in serios si sa le discuti ca atare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Esti prea inteligenta si mereu te prinzi de adevar. Daca barbatul tau are bun simt, nu te va minti deloc. Chiar si asa, oamenii pot fi imprevizibili. Tu insa iti vei vedea de viata ta mai departe.

Varsator

Tu urasti minciuna. Si lasi impresia ca treci peste insa, in secret, planifici razbunare. Nu este cea mai buna abordare. Razbunarea inseamna efort sustinut intr-o directie distructiva.

Citeste si: 17 iunie 2021: horoscop. O zodie primește o surpriză de la partenerul de viață!

Pesti

Ai foarte multa empatie si te conectezi profund cu sentimentele oamenilor. Asa iti dai seama cand cineva nu este sincer cu tine. Si, mai rau de atat, te invinovatesti. Nu este mereu vina ta.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies