Ce trebuie să faci pentru a avea ținute casual reușite vara aceasta

Ce trebuie să faci pentru a avea ținute casual reușite vara aceasta
Ce trebuie să faci pentru a avea ținute casual reușite vara aceasta

Acum că temperaturile de afară îți permit să te îmbraci cu piese din garderoba de vară, este timpul să-ți organizezi șifonierul.

Tendințele actuale au la bază o frenezie de culori care mai de care mai îndrăznețe, iar unul dintre cele mai abordate stiluri rămâne cel casual. Deși pare un stil ușor de abordat de către oricine, obținerea unor ținute chic și fresh, care să întoarcă privirile celor din jur, necesită depunerea unui efort.

Pentru a avea ținute casual reușite este esențial să ții cont de câteva aspecte

Materiale

Felul în care arăți reprezintă o carte de vizită și este important să acorzi importanță ținutelor tale. Un prim aspect asupra căruia trebuie să fii atentă atunci când îți alegi piesele vestimentare sunt materialele din care acestea sunt făcute. Pentru a arăta bine și a te simți confortabilă și încrezătoare, este necesar să faci alegeri și combinații care să se potrivească între ele. Temperaturile de afară fiind ridicate, e indicat să optezi pentru materiale fluide, vaporoase, lejere, dar în primul rând de calitate. În loc să investești într-o mulțime de topuri pe care să le porți de două-trei ori, e mult mai avantajos să faci achiziții pe termen lung, care să-ți fie folositoare și următorul sezon.

Culori

Un alt aspect important în ceea ce privește crearea outfiturilor casual și nu numai, este reprezentat de paleta de culori. Conform ultimelor tendințe, vara aceasta, culorile vii și îndrăznețe sunt la mare căutare, însă nu uita că a arăta impecabil nu înseamnă doar a ține pasul cu moda. Dacă te regăsești în culorile vibrante nu este nicio problemă, însă în cazul în care preferi și consideri că nuanțele neutre te reprezintă mult mai bine, atunci nu le ignora. Pentru a contura ținute reușite, nu este suficient să faci o combinație de articole vestimentare, ci și de atitudinea corespunzătoare pe care o obții purtând ceea ce îți face plăcere. În plus, optează pentru culori care se pot combina cu ușurință cu majoritatea hainelor pe care le ai deja în șifonier. Astfel, vei reuși să creezi o garderobă capsulă perfectă pentru perioada verii și vei ieși în evidență de fiecare dată.

Croieli

Modul în care sunt croite hainele joacă un rol extrem de important în conturarea unor ținute și apariții inspirate. Așadar, dacă până acum nu ai ținut cont de acest aspect, încearcă să descoperi ce tip de croieli te avantajează și te pun într-o lumină bună. Nu toate articolele vestimentare sunt croite în așa fel încât să se potrivească oricui, fapt pentru care este important să îți cunoști corpul și silueta. De asemenea, nu ignora încălțămintea și ține cont de înălțimea pe care o ai și de restul hainelor pe care le integrezi în ținută. În cazul ținutelor casual cei mai potriviți papuci sunt adidașii de damă, care pot fi integrați cu ușurință în orice ținută casual. Tot ce ai de făcut, este să găsești la Kalapod.net perechea care să te avantajeze din toate punctele de vedere pentru a te simți comodă și plină de viață în orice context.

Așadar, dacă ții cont de recomandările expuse anterior, cu siguranță vei reuși să ieși în evidență vara aceasta de fiecare dată când ieși în societate.

Sursa foto: Pexels.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies