Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția. Ghidul complet pentru a câștiga atenția persoanei dorite și a crea o impresie memorabilă

Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția
Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția

Află din rândurile următoare care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgă o femeie pentru a atrage atenția persoanei dorite.

Începutul unei relații poate să fie în același timp frumos și plin de pasiune, dar și anevoios și plin de insecurități. În funcție de atitudinea ta pe care o adopți atunci când îți dorești să începi o relație cu cineva, aceasta poate să fie influențată într-un mod sau altul. De aceea, dacă bărbaților le este mai ușor să comunice cu femeia dorită, femeile, la rândul lor, se află în ipostaza de a-și dori să atragă atenția bărbatului, dar în același timp se tem să nu facă o impresie greșită sau să nu fie apreciate.

Descoperă în continuarea articolului câteva sfaturi utile care te vor ajuta să câștigi atenția persoanei dorite și să creezi o impresie memorabilă.

Fii sigură pe tine

Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția
Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția[Sursa foto: freepik]

În momentul în care începi o interacțiune cu cineva, pe lângă ceea ce spui este foarte important și felul în care te comporți. În acest caz, atitudinea unei femei este cea care poate în egală măsură să atragă sau să respingă un bărbat.

O femeie misterioasă, sigură pe ea și hotărâtă întotdeauna va stârni interesul unui bărbat. De aceea, atunci când pășești către această întâlnire, trebuie să fii sigură pe tine și să dai dovadă de încredere în sine.

Îngrijește-ți aspectul fizic și alege vestimentația care te pune în valoare

Aspectul fizic și prima impresie contează foarte mult la începutul unei relații. De aceea, este foarte important ca atunci când vrei să atragi atenția unui bărbat să acorzi un plus de interes felului în care te prezinți.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te îmbraci vulgar sau indecent, ci din contră, trebuie să optezi pentru o ținută decentă, care să îți pună în evidență silueta și să te avantajeze.

Fii deschisă și prietenoasă

Citește și: Care sunt calitățile pe care trebuie să le observi la el. Cu siguranță trebuie să îl păstrezi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția
Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția[Sursa foto: freepik]

O femeie cu zâmbetul pe buze, prietenoasă și amabilă cu cei din jur întotdeauna va atrage atenția unui bărbat. De aceea, este foarte important ca atunci când începi să discuți cu bărbatul respectiv să dai dovadă de inițiativă și deschidere în conversație și să adopți o atitudine pozitivă.

Arată-i că ești interesată de ceea ce spune și de pasiunile sale

Nimic nu este mai fascinant pentru un bărbat decât atunci când o femeie îi împărtășește pasiunile. De aceea, dacă ești interesată de ceea ce spune și de pasiunile sale, este foarte important să îi arăți acest lucru. Totodată, încearcă să nu monopolizezi discuția și să-i oferi și lui posibilitatea de a discuta despre ceea ce îl interesează. Acest lucru nu numai că îi atrage lui atenția asupra ta, dar îți oferă și ție posibilitatea de a-l cunoaște mai bine.

Nu încerca să te schimbi sau să fii altcineva pentru a-i atrage atenția

Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția
Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția[Sursa foto: freepik]

În cazul în care nu împărtășești aceleași pasiuni și interese, nu trebuie să o faci doar pentru a-i atrage lui atenția. Încearcă să fii cât se poate de sinceră și să nu pari ceea ce nu ești doar pentru a fi pe placul unei persoane.

Nu uita că persoana potrivită pentru tine va veni la momentul potrivit și fără să faci prea mult efort în această direcție.

Fii sinceră în comunicare și exprimă-ți sentimentele într-un mod deschis și respectuos

De asemenea, în cazul în care există anumite capitole la care nu rezonați, acest lucru nu înseamnă că trebuie să dai dovadă de lipsă de respect sau să îl ataci pentru simplul fapt că nu împărtășiți amândoi aceleași principii de viață.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Relațiile necesită timp pentru a se dezvolta, deci nu te grăbi

Citește și: 6 semne clare că el se îndrăgostește de tine

Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția
Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția[Sursa foto: freepik]

Deși întregul proces de întemeiere al unei relații poate părea unul lung și anevoios, trebuie să te gândești că relațiile în general necesită timp pentru a se dezvolta. De aceea, este foarte important să nu forțezi lucrurile atunci când nu este cazul și să nu te grăbești pe parcursul acestui proces. Totodată, încearcă să te bucuri de această perioadă de cunoaștere, flirt și să încerci să stabilești o atracție între voi doi, fără a sări anumiți pași esențiali.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum să stabiliți limite fără a fi nepoliticoase. Sfaturi de relație pentru femei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies