Ce trebuie să folosească femeile pentru a curăța arsura de pe aragaz. Trucul simplu care te scapă de această problemă!

Ce trebuie să folosească femeile pentru a curăța arsura de pe aragaz. Trucul simplu care te scapă de această problemă!
Ce trebuie să folosească femeile pentru a curăța arsura de pe aragaz. Trucul simplu care te scapă de această problemă!

Află din rândurile următoare cum poți curăța arsura de pe aragaz cu ajutorul unui ingredient prezent în bucătăria oricărei gospodine.

Aragazul este unul dintre cele mai utilizate electrocasnice din bucătăria oricărei gospodine. Cu toate acestea, de multe ori, se întâmplă ca după fiecare masă pe care o gătim, curățarea lui să reprezinte o adevărată provocare, mai ales atunci când ne confruntă, cu grăsime arsă pe întreaga sa suprafață.

Din fericire, există un truc util care ne scapă de această problemă.

Soluție naturală pentru curățarea aragazului

Citește și: Cum să cureți cuptorul de la aragaz. Ingredientul secret care te scapă de arsuri și mirosuri neplăcute

Ce trebuie să folosească femeile pentru a curăța arsura de pe aragaz. Trucul simplu care te scapă de această problemă!
Ce trebuie să folosească femeile pentru a curăța arsura de pe aragaz. Trucul simplu care te scapă de această problemă![Sursa foto: freepik]

În supermarketuri și în magazinele de specialitate sunt o mulțime de soluții care promit că te scapă de arsura de pe aragaz. Cu toate acestea, ele sunt ți foarte toxice, iar unele dintre ele sunt și costisitoare.

Din fericire, există un ingredient natural pe care fiecare gospodină îl are în locuința sa și care te ajută să scapi de arsurile de pe aragaz. Este vorba despre făină, un ingredient cu multiple utilizări și cu numeroase proprietăți de absorbție a uleiurilor și grăsimilor arse. Astfel, folosind acest ingredient, curățarea aragazului de uleiul și grăsimile arse va fi foarte simplă, iar datorită texturii sale fine, nu va zgâria în niciun fel suprafața acestuia.
De asemenea, în cazul în care nu aveți făină la dispoziție, puteți să folosiți cu încredere amidon de porumb.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tot ce trebuie să faci este să amesteci două linguri de făină sau amidon de porumb, o lingură de detergent lichid pentru vase și două linguri de oțet din alcool etilic 9°.

Distribuie făina peste petele de grăsime. Peste făină toarnă detergentul lichid și oțetul, apoi cu un burete amestecă ingredientele pe suprafața aragazului. Pasta formată se lasă să acționeze timp de 10 de minute. Freacă bine petele de grăsime învechite și îndepărtează excesul cu o cârpă umedă. Umezeala rămasă se îndepărtează cu o lavetă uscată.

Trucuri utile în care poți folosi făina

Citește și: Ce trebuie să facă femeile pentru a scoate petele de ceară de pe haine. Trucul util care îți face hainele ca noi!

Trucuri utile în care poți folosi făina
Trucuri utile în care poți folosi făina[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Făina nu este folosită doar în prepararea diferitelor alimente și în curățarea aragazului. Aceasta poate fi folosită în numeroase situații, fiind un aliat de nădejde împotriva diferitelor tipuri de pete, în special cele care conțin ulei sau grăsime.

Astfel, poți folosi făina pentru a scăpa de petele de ulei de gătit, petele de ulei de motor, petele de ulei pentru mașină, petele de unt sau margarină, petele de untură, petele de ulei alimentar, petele de ulei de bronzare etc.

Mai mult decât atât, făina te poate ajuta să scoți și petele de vin roșu de pe haine. Tot ce trebuie să faci este să aplici imediat făina pe suprafața pătată și las-o să absoarbă grăsimea. Ulterior, îndepărtează praful, toarnă un pic de detergent lichid de vase și după câteva minute freacă energic, apoi bagă la spălat normal.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce se întâmplă dacă pui coji de ouă în mașina de spălat. Trucul care îți va schimba viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies