Ce trebuie sa mananci ca sa-ti dispara ridurile? Iata ce alimente sa incluzi in dieta!

Ce trebuie sa mananci ca sa-ti dispara ridurile? Iata ce alimente sa incluzi in dieta!
Ce trebuie sa mananci ca sa-ti dispara ridurile? Iata ce alimente sa incluzi in dieta!

Pare un subiect lejer. Ce trebuie sa mananci ca sa-ti dispara ridurile? Te gandesti ca iar o sa auzi vesnicele sfaturi... ”bea apa”, ”mananca fructe”, ”mananca legume”!

Da, sunt sfaturi extrem de importante care, da, te ajuta sa elimini liniile ”rasarite” pe pielea ta. Inainte de a discuta despre ce trebuie sa mananci ca sa scapi de riduri, o sa-ti spun ca mai importanta este calitatea produselor pe care le folosesti. ”Produsele bogate in chimicale, pesticide, substante care sa le stimuleze cresterea si sa le asigure un termen de valabilitatea mai lung decat ar fi normal sunt, daca vreti, cei mai periculosi inamici ai corpului nostru.

Fie ca vorbim despre celulita, fie ca vorbim despre riduri sau tot felul de alte probleme dermatologice, toate sunt determinate de o alimentatie nesanatoasa, plina de produsele nocive”, ne spune Carmen Negoita, cunoscuta pentru stilul de viata sanatos, pentru faptul ca prefera produsele bio in defavoarea celor pline de chimicale.

Rezolvand in prima faza aceasta problema o sa vezi ca se va imbunatati vizibil calitatea pielii tale. Sigur, nu este suficient.

In continuare, iata 3 exemple de produse bio care, consumate, asigura o mai buna elasticitate a pielii, o mai buna hidratare, asadar, in mod direct, un aspect mult mai placut si mai sanatos.

1. Ciocolata neagra bio

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

”Flavanol, aceasta este minunea pe care o contine ciocolata neagra, minune care asigura o hidratare eficienta a pielii”, explica Nicoleta Velicu, specialist BIORITMO.

Sigur, nu trebuie sa consumi o ciocolata intreaga. Un cubulet este suficient.

2. Iaurtul

Proteine si grasimi sanatoase. Iata combinatia vitala pentru pielea ta. Si, ca sa venim cu o informatie in plus, iti spun ca un consum de iaurt are un beneficiu incredibil si asupra unghiilor care se bucura de aportul de biotina primit de organism.

3. Nuci si seminte bio

Vitamina E si nutrientii anti-inflamatorii compusi care se gasesc din belsug in nuci si seminte, sunt adevarate ”zane” pentru sanatatea pielii tale.

Asadar, consuma aceste produse in doza recomandata zilnic. O sa-ti faca foarte bine.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies