Află din rândurile următoare care este ingredientul secret pe care trebuie să îl pui în făină pentru a obține cele mai gustoase șnițele.
Șnițelele de pui fac parte din categoria celor mai îndrăgite preparate de către români. Pe lângă gustul fraged și pufos al șnițelelor, acestea constituie preparate foarte ușor de pregătit, care nu necesită multe ingrediente și nici foarte mult timp de preparare.
Există mai multe rețete folosite pentru prepararea șnițelelor de pui, în funcție de preferințele fiecăruia. În schimb, există anumite secrete de care gospodinele trebuie să țină cont dacă vor să obțină un preparat gustos.
Care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont pentru a obține un șnițel fraged și gustos
Citește și: Cum să faci ca să nu ți se mai lipească peștele în tigaie. Trucul gospodinelor iscusite
Atunci când vrem să gătim șnițele este foarte important să alegem cu grijă carnea din care sunt făcute.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Maeștrii bucătari au dezvăluit metoda prin intermediul căreia prepară cele mai gustoase șnițele.
Aceștia aleg să pună condimentele direct în făină. Astfel, crusta va fi mult mai gustoasă.Pe lângă condimentele de bază, sarea și piperul, pentru un gust mai intens, poți adăuga și condimente de usturoi și ceapă. Acestea se găsesc sub formă de pulbere, dar la fel de bine se poate adăuga în făină și usturoi măcinat sau ceapă uscată.
Totodată, puteți să încercați și rețeta de șnițele de pui cu ierburi aromatice. Cimbru, oregano, busuioc, chimion, boia de ardei dulce sau curry sunt o parte dintre ingredientele pe care le puteți
adăuga în făină pentru a obține un gust cu adevărat special.Rețetă de șnițel de pui
Citește și: Trucuri eficiente pentru a păstra claritatea uleiului din tigaie pe termen lung
Pentru a prepara cele mai gustoase șnițele de pui ai nevoie de pieptul de pui tăiat în fâșii, ouă, făină și condimente.
Cu ajutorul unui dispozitiv special, pisează șnițelele până obții o textură subțire, condimentează-le după bunu-l plac, iar apoi lasă-le la macerat timp de câteva ore. Ulterior, puiul se dă prin făină, prin ou, iar apoi din nou prin făină. Acestea se pun în tigaie și se prăjesc bine pe ambele părți.