Ce trebuie sa stii inainte de a consuma castraveti murati!

Ce trebuie sa stii inainte de a consuma castraveti murati!
Ce trebuie sa stii inainte de a consuma castraveti murati!

Castravetii murati au putine calorii, au o incarcatura glicemica mica si contin caroten, acid folic si calciu.

 

Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala trebuie sa-i consume in cantitati mici si sa-i spele de sare inainte de masa. „In procesul natural de fermentatie nu doar ca se produc vitamine, ci se biodisponibilizeaza mineralele si fibrele alimentare din castraveti. Vitaminele naturale existente in cas-traveti nu sunt distruse, deoa-rece produsul nu este tratat termic", potrivit doctormenci.ro
Castravetii in saramura se pastreaza intr-un loc intunecos si uscat, la temperaturi de 10-15 grade pentru a se declansa procesul natural de fermentatie acido-lactica.
Castravetii murati pot fi consumati ca atare, intre mese, sau ca garnitura la mancarurile din carne ori legume, precum fasole, mazare, naut, linte, soia.
Citeste mai multe pe wowbiz.ro.

Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala trebuie sa-i consume in cantitati mici si sa-i spele de sare inainte de masa. „In procesul natural de fermentatie nu doar ca se produc vitamine, ci se biodisponibilizeaza mineralele si fibrele alimentare din castraveti.

Vitaminele naturale existente in cas-traveti nu sunt distruse, deoa-rece produsul nu este tratat termic", potrivit doctormenci.ro

Castravetii in saramura se pastreaza intr-un loc intunecos si uscat, la temperaturi de 10-15 grade pentru a se declansa procesul natural de fermentatie acido-lactica. Castravetii murati pot fi consumati ca atare, intre mese, sau ca garnitura la mancarurile din carne ori legume, precum fasole, mazare, naut, linte, soia.

Citeste mai multe pe wowbiz.ro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies