Ce trenduri de fuste se poartă în 2024. Mini, midi sau lungă?

ce trenduri de fuste se poarta in 2024
Ce trenduri de fuste se poartă în 2024

Fustele devin din ce în ce mai importante în acest an. Însă știați care sunt trendurile în ceea ce privește acest articol vestimentar?

Aflați din rândurile următoare, care sunt trendurile anului 2024, atunci când vine vorba despre fuste.

 

Fusta împodobită cu flori 3D sau panglici

Un prim articol vestimentar de luat în seamă pentru anul 2024, este reprezentat de fusta împodobită cu flori 3D sau chiar panglici, aceasta fiind totodată și cea mai în vogă fustă din acest sezon.

Acest tip de fustă este una considerată a fi perfectă, în special atunci când participați la o petrecere de zi de naștere, atunci când vă doriți să arătați moderne. Această fustă se poate combina cu un cardigan și o pereche de mocasini, spre exemplu, sau chiar cu un top alb pe gât, și cu pantofi cu toc. De asemenea, aceasta este fusta care vă va pune în valoare cel mai bine silueta, într-un mod elegant și cu bun gust, astfel încât indiferent de locul în care ajungeți, cu siguranță veți atrage atenția.
Datorită croiului pe care această fustă îl deține, adaugă la orice ținută o notă feminină, un aspect elegant, fiind totodată și versatil și ușor de purtat.

Citește și: 10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante

trend fuste 2024
Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool din două piese!

Fustă midi în A

Și fustele medii se află printre cele mai căutate tendințe ale acestui sezon și an, dat fiind faptul că este o fustă plină, care va permite mișcarea ușoară făcând-o absolut perfectă atât pentru evenimente, cât și pentru activități desfășurat în aer liber. Sunt extrem de versatile, ceea ce înseamnă că le puteți purta cu ușurință, și să le asortați la alte articole vestimentare, dar și accesorii.

Bineînțeles că există nenumărate stiluri și modele ale acestei fuste, de la imprimeuri îndrăznețe până la flori delicate, ceea ce înseamnă că puteți alege fusta în funcție de propriile preferințe. Este o fustă care se potrivește indiferent de evenimentul la care trebuie să participați, și se poate purta atât primăvara, cât și iarna, în combinația de articole vestimentare potrivită.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fustă lungă din denim cu despicătură

Chiar și denimul va predomina în acest an, însă în special atunci când vine vorba despre fustele lungi, cu despicătură. În ciuda faptului că s-a tot purtat în anul trecut, fusta de acest tip se va purta în continuare și în acest an, fiind la modă și pentru sezonul de primăvară și vară al anului 2024. Aceste fuste se pot regăsi și cu diverse aplicații, pentru care se află și fantele, buzunarele cargo sau anumite zone în care se află dantela.

Pe scurt, aceste fuste pot reprezenta o caracteristică cheie pentru anul 2024, și cu siguranță vor exista și în anii următori. Indiferent de persoană, această fustă poate funcționa pentru absolut oricine, în momentul în care veți alege stilul potrivit, fiind un tip de fustă versatil, care se poate combina de minune cu un tricou alb simplu și cu o pereche de pantofi cu toc, pentru o ieșire în oraș cu prietenii, spre exemplu sau puteți opta pentru o bluză simplă alături de o pereche de cizme argintii, pentru o ieșire pe timp de noapte, sau puteți îmbrăca chiar o jachetă din denim,
cu o pereche de adidași, pentru o ținută sport.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fusta argintie

Bineînțeles că de pe această listă nu avea cum să lipsească nici fusta de culoare argintie, dat fiind faptul că acestei de fustă nu va dezamăgi niciodată, în momentul în care le veți include într-o ținută, chiar dacă această ținută se va purta la locul de muncă. Bineînțeles că datorită nuanței, fusta se poate purta de minune și în cadrul unui eveniment, indiferent că aceasta este dreaptă, pliată, plină sau cu volănașe, tot va rămâne au fost la modă, și cu siguranță un articol vestimentar obligatoriu de avut în garderobă.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fustă midi de tip creion

Acest tip de fustă este unul dintre cele mai purtat, indiferent de sezon și de an, dat fiind faptul că se poate adapta pe orice tipologie de corp, astfel încât să îl pună în evidență cât mai bine. Prin urmare, în momentul în care vă doriți să aveți o ținută elegantă, dar totodată și simplă și în echilibru, cu siguranță ar trebui să apelați la acest articol vestimentar, care vă va pune în evidență cât mai bine cu putință. Silueta va fi pusă în atenția celor din jur, iar în funcție de propriile preferințe, puteți purta o fustă colorată, simplă, cu aplicații florale sau alte astfel de texturi și modele.

fuste lungi 2024
Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fusta wrap

Această fustă îți poate transforma starea de spirit în adevăratul sens al cuvântului. Se poate asorta perfect și în sezonul de iarna, și atunci când participați la un eveniment important sau o ieșire în oraș cu prietenii, sau chiar o cină romantică în 2. Veți primi doar complimente datorită acestei fuste, odată ce o veți introduce în ținută, la final având un aspect pur și simplu uimitor, dat fiind faptul că acest tip de fustă se poate regăsi în diverse modele delicate și feminine, iar dat fiind faptul că este atât de versatilă, se poate purta cu un sacou sau un pulover și cu o pereche de pantofi casual.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fusta din tul stratificat

Acest tip de fustă este văzut că fiind unul puțin mai formal, în comparație cu restul pe care le-am menționat până în acest moment, iar deseori le veți vedea și purta poate, în nuanțe închise, strălucitoare sau ceva mai simple. Prin intermediul acestei fuste, puteți face o apariție încrezătoare la orice eveniment la care participați, atrăgând atenția fie că vă doriți sau nu, dat fiind faptul că straturile delicate și fluide din această fustă vor dansa în jurul vostru, având un efect moale, cu fiecare pas făcut. Pe măsură ce te miști, vei avea un aspect din ce în ce mai elegant și natural, dar și liber. Straturile acestei fuste creează un efect voluminos, și va adăuga o notă jucăușă aspectului tău general. Se poate purta de minune cu un tricou și o pereche de balerini sau cu o pereche de tocuri și o maletă.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fustă midi cu dantelă

Chiar și dantela este din ce în ce mai căutată în anul 2024, dat fiind faptul că este un material extrem de rafinat. Astfel, nu trebuie să lipsească de pe această listă nici fusta midi cu dantelă, iar deși anumite persoane o consideră ca fiind învechită, aceasta va reveni cu forțe proaspete în primăvara anului 2024. Datorită lor, veți avea o ținută cu gust, elegantă și clasică, iar în cazul în care vă doriți să o purtați și în zilele răcoroase de vară, îl puteți adăuga un sacou sau o bluză, alături de o pereche de pantofi cu toc, pentru o ieșire pe timp de seară. În ceea ce privește accesoriile, această fustă se potrivește de minune cu o pălărie neagră. Cu siguranță ar trebui să aveți o astfel de fustă în garderobă, fiind o modalitate excelentă de a vă arăta totodată și creativitatea atunci când vine vorba despre ținutele realizate, această fustă potrivindu-se de minune cu bijuterii simple, cămăși din denim și multe alte astfel de articole vestimentare. Prin intermediul ei cu siguranță veți fi remarcate, dat fiind faptul că veți avea un look unic și atrăgător, silueta va fi alungită și te va ajuta să pari totodată și mult mai înaltă. Se potrivește și în momentul în care mergeți în oraș, aveți o ședință la locul de muncă sau o ieșire la teatru.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Fusta lungă de tip sirenă 

Chiar și fusta lungă de tip sirenă reapare în tendințe în anul 2024, oferind o eleganță aparte în mișcare, și versatilitate, iar totodată veți avea și un aspect mai îndrăzneț și formal, în momentul în care o veți include în ținutele elegante de seară. Indiferent de caz, veți aduce un plus garderobei, fiind o fustă elegantă, sofisticată și cu care veți ieși în evidență. Este tipul de fustă care se adaptează formei corpului pe care o aveți, punându-l în evidență într-un mod cât mai elegant cu putință. Pe lângă acest aspect, și onduleurile corpului sunt accentuate, ceea ce vă va ajuta să fiți mult mai încrezătoare și să vă simțiți mai frumoase ca niciodată.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fustă lungă cu despicătură

Bineînțeles că de pe această listă, nu în ultimul rând, nu avea cum să lipsească nici fusta lângă, cu despicătură. astfel, aceasta este modalitatea perfectă de a adăuga o notă de eleganță și rafinament garderobei, dar și ținutele abordate, ceea ce înseamnă că, cu siguranță ar trebui să o achiziționați în acest an. Este tipul de fustă care vă pune în evidență indiferent de locul în care ajungeți și atrage atenția asupra voastră, având totodată un aspect îndrăzneț, elegant și pur și simplu uluitor. Dat fiind faptul că fusta deține o despicătură, aceasta o face să fie la modă și perfectă pentru orice ocazie, indiferent că alegeți să o purtați la locul de muncă sau într-o zi relaxantă în oraș. Cu toate acestea, de menționat este modul în care această fustă te va face să te simți și să arăți, fiind extrem de confortabilă, adăugând un element un exces îndrăzneț întregii ținute. Datorită modului în care aceasta este alcătuită, va accentua zona picioarelor și va adăuga o notă de rafinament ținutei.

Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fustă mini cu talie joasă

Nu trebuie să uităm nici de fustele mini, care ar trebui să se afle în garderoba noastră și în acest an, dat fiind faptul că se pot purta chiar și curele mai mari, pentru a crea ținute mai distractive și la modă, însă în egală măsură se pot transforma și în piese vestimentare cu inspirație retro, perfecte pentru o seară cu prietenii în oraș. Chiar dacă vei alege să porți această ținută în viața de zi cu zi sau la o petrecere, cu siguranță va reprezenta o bună alegere, în momentul în care vă doriți să fiți la modă și să adăugați o notă distractivă stilului pe care îl aveți.

fuste midi 2024
Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]

Fusta joasă

Nu în ultimul rând, fustele joase, fie că talia este înaltă sau de asemenea joasă, vor aduce un plus valoare garderobei ce ținutelor în care le veți încadra. pe lângă faptul că veți resimți o nostalgie de la începutul anilor 2000, acest tip de fustă se poate adapta de minune la orice ținută în care doriți să o încadrați, atunci când vă doriți să aveți o apariție la modă, la care puteți adăuga și o pereche de pantofi cu toc sau o pereche de balerini. Indiferent de caz, cu siguranță vă va face să aveți o apariție la modă și stilată.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

fuste 2024
Ce trenduri de fuste se poartă în 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rochia de mireasă a anului 2024! Renunță la ținuta clasică și alege trendul îndrăzneț, rochia mini cu pene și costumele cool din două piese!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies