Ce truc de înfrumuseţare are Katy Perry? Află secretul superbei artiste!

Ce truc de înfrumuseţare are Katy Perry? Află secretul superbei artiste!
Ce truc de înfrumuseţare are Katy Perry? Află secretul superbei artiste!

Secretul strălucirii frumoasei Katy Perry! Cine este castigătoarea premiului Emmy care a învățat-o pe artistă să se macheze

 

Katy Perry! Se poate spune că întruchipează strălucirea unei vedete adevărate. Dincolo de talentul muzical și de milioanele de fani care o admiră pentru asta, Katy mai este apreciată pentru ceva. Are mereu un look în conformitate cu statutul său de vedetă.

 

 

Cu siguranță, fanele artistei se întreabă care sunt secretele frumuseții și prospețimii lui Katy.

Ei bine, se poate spune ca frumoasa brunetă și-a dat un "restart" la look in momentul in care a cunoscut-o pe Melanie Mills.

Pare incredibil cum Melanie, o scriitoare pasionata de make-up, a reușit în 2008 să câstige premiul Emmy pentru make-up-ul concurenților din show-ul tv "Dancing with the stars". Melanie s-a ocupat de look-ul participanților la emisiunea de succes timp de 13 sezoane. De atunci, lumea televiziunii și a filmului a înțeles că Melanie poate face minuni la capitolul look de vedetă, așa că tot mai multe dive hollywoodiene i-au cerut ajutorul pentru a arăta mereu spectaculos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Secretul strălucirii frumoasei Katy Perry! Artista este una dintre cele mai iubite vedete din lume!

Așa a întâlnit-o pe Melanie Mills și Katy Perry, și de atunci respectă cu strictețe sfaturile ei în materie de make-up și îi folosește produsele special preparate.

Pentru că orice femeie care are grijă de aspectul său știe că este dificil să aplici make-up, in fiecare zi, dar în același timp să ai și pielea hidratată și să reușești să îți ascunzi micile imperfecțiuni. Este dificil să ai un machiaj care să reziste multe ore în condiții solicitante, iar pielea ta să își păstreze aspectul sexy.

 

 

Melanie a aflat secretul, motiv pentru care a si fost recompensată cu celebra distincție Emmy si a învățat-o si pe Katy Perry ce are de făcut. Așa arată prieteniile în Cetatea Filmului.

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

EXATLON. Blestemul baracii ii urmareste pe Razboinici! Echipa albastra, demoralizata si extenuata, dupa meciul pentru vila

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies