Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare? „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare? „O să vă ajute pentru sănătate.  Încercați și voi să vă jucați cu asta.”
Ce truc folosește Anca Țurcașiu pentru expunerea la soare? „O să vă ajute pentru sănătate. Încercați și voi să vă jucați cu asta.”

Actrița a oferit un sfat prețios în mediul online.

Anca Țurcașiu a ajuns la vârsta de 54 de ani și arată într-o formă de invidiat. Vedeta are o siluetă ca trasă prin inel și tenul său se menține încă lipsit de riduri. Despre Anca Țurcașiu este cunoscut faptul că are anumite principii de viață de la care nu se abate, ceea ce o ajută să se mențină tânără. Îndrăgita actriță este mereu în sala de fitness și are mare grijă la alimentație.

Mai mult decât atât, se pare că vedeta aplică și anumite reguli care țin de expunerea la soare, pentru a evita apariția ridurilor și petelor pigmentare.

În cadrul unui video postat pe pagina sa de TikTok, Anca Țurcașiu a dezvăluit un truc care o ajută să se ferească de efectele nocive pe care razele soarelui le poate avea.

Citește și: Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă? Actrița a dezvăluit secretul său: „Cel mai des sunt întrebată cum reușesc să mă mențin!”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anca Țurcașiu, emoționată până la lacrimi de o fetiță de la grădiniță: „Am fost la grădiniță să lucrez cu copiii pentru serbarea de sfârșit de an. M-a emoționat atât de tare!”

Anca Țurcașiu, sfaturi legate de expunerea la soare

Anca Țurcașiu[Sursa foto: Instagram]

Actrița a dezvăluit că ea niciodată nu se expune la soare în intervalul 9:00-17:00, atunci când soarele este cel mai puternic, iar razele UV pot avea efecte semnificative asupra sănătății pielii.

Anca Țurcașiu a oferit un truc care o ajută să își dea seama când este cea mai indicată perioadă în care poate să se expună la soare.

Am învățat un lucru foarte important de la specialiști, de la medicii dermatologi care spun că e bine să ieși la soare, să te vadă soarele doar atunci când umbra ta este mai mare decât corpul tău.

Niciodată mai devreme de ora 17:00 și niciodată mai târziu de ora 09:00 nu stau la soare. Contează foarte mult să ai grijă de sănătatea ta. Să vă arăt umbra. Ea este cam de 2 metri și ceva, în condițiile în care eu am doar un metru și 72. Încercați și voi să vă jucați cu asta pentru că o să vă ajute. O să vă ajute pentru sănătate
.”, a declarat actrița.
 

@anca.turcasiu.official #takecare #enjoylife ♬ Beauty- eas Ratta



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabi Bădălău vorbește deschis despre modalitatea prin care cucerește femeile! „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies