Ce trucuri de înfrumuseţare a învăţat Cristina Mihaela Dorobanţu de la mama ei. “Nu şi-a pus niciodată fond de ten!”

Ce trucuri de înfrumuseţare a învăţat Cristina Mihaela Dorobanţu de la mama ei. “Nu şi-a pus niciodată fond de ten!”
Ce trucuri de înfrumuseţare a învăţat Cristina Mihaela Dorobanţu de la mama ei. “Nu şi-a pus niciodată fond de ten!”

Fiecare apariţie a Cristinei Mihaela Dorobanţu este strălucitoare şi o inspiraţie pentru femeile din România, devenind un exemplu bun de urmat prin stilul său unic şi elegant, dar şi pentru frumuseţea sa naturală.

 

Vedeta TV este o partizană a naturaleţii şi, deşi jobul îi cere să poarte un machiaj complex, de televiziune, care, în timp, îmbătrâneşte tenul, în zilele în care nu are filmari ea încearcă să îşi păstreze pielea cât mai curată.

 

A învăţat de la mama ei, încă din copilărie, că o femeie este frumoasă naturală şi că machiajul e bine să fie unul discret, care să îi pună în valoare trăsăturile. Mama sa este adepta produselor naturale, bio, evitând pe cât posibil să folosească produsele realizate din compuşi chimici.

 

“Mama nu şi-a pus niciodată fond de ten.

Machiajul său constă în mascara, dermatograf şi ruj. Aş fi fericită să pot să folosesc şi eu doar atât, dar, din păcate, în meseria mea, machiajul este foarte important şi trebuie să fie unul cu acoperire mare, ceea ce înseamnă că şi produsele folosite încarcă mult tenul”, declară Cristina Mihaela Dorobanţu.

 

Peeling cu bicarbonat de sodiu

“De la mama am învăţat că, o dată sau de cel mult două ori pe săptămână, îmi pot curăţa tenul cu bicarbonat de sodiu.

Ştiţi voi că bicarbonatul de sodiu este sfânt în gospodăria fiecărei femei. Acesta neutralizează ph-ul acid, iar pentru ten este bun pentru că îl curăţă în profunzime şi înlătură straturile de piele moartă. Mama îmi spunea că, după baie, pe faţa umedă, aplicăm bicarbonat de sodiu cam cât două boabe de mazăre şi masăm uşor pielea. Cu grijă şi foarte uşor pentru că nu vrem să irităm pielea şi trebuie să evitam zona ochilor.
Când simţim că tenul este curat, îl spălăm foarte, foarte bine cu apă”, îşi aminteşte prezentatoarea TV.

 

 

Mască pentru pori dilataţi

“După ce tenul a fost curăţat, m învăţat de la mama mea că putem aplica o mască pentru pori dilataţi. După folosire tenul va arăta superb şi foarte bine hidratat. Avem nevoie de 2 linguri de faină, o jumătate de lămâie stoarsă şi jumătate de pahar cu apă călduţă.

Amestecăm ingredientele, aplicăm masca pe faţă şi stăm aşa 20 de minute, după care curăţăm foarte bine cu apă. Masca este uşor de preparat, ingredientele nu costă mai mult de 2 lei, oferă un ten strălucitor şi este suficient să o aplicăm de două ori pe săptămână”, adaugă Cristina Mihaela Dorobanţu

 

Indiferent de tipul de produse folosite, profesionale ori făcute în casă, Cristina Mihaela subliniază că frumuseţea tenului este potenţată de cele mai multe ori din interior, hidratându-ne corect şi suficient corpul.

 

“Să nu uitaţi că frumuseţea vine din interior, aşa că trebuie să beţi multă apă, în fiecare zi, să fiţi cât mai hidratate”, spune vedeta.

 

Cristina Mihaela Dorobanţu, fosta finalistă a emisiunii-fenomen “Bravo, ai stil”, este una dintre cele mai influente vedete de televiziune în social media, realizează în prezent “Secrete intre fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, şi lucreaza alături de specialişti cu experienţă pentru a învăţa tainele televiziunii şi a se perfecţiona în acest domeniu pe care îl consideră viitorul ei

profesional.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Secretele rujurilor. Cum sa ai buzele senzuale, ca cele din reclame

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies