Chef Ștefan Popescu a împărtășit cu urmăritorii săi de pe TikTok, câteva trucuri pentru pregătirea murăturilor.
Chef Ștefan Popescu împarte mici secrete de bucătărie cu urmăritorii săi de pe TikTok, oferindu-le astfel nenumărate rețete de încercat. Astfel, de această dată, a împărtășit în mediul online câteva trucuri și sfaturi pentru pregătirea corespunzătoare a murăturilor, dat fiind faptul că a venit sezonul potrivit.
Trucuri și sfaturi pentru murături perfecte, oferite de Chef Ștefan Popescu
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
De această dată, Chef Ștefan Popescu nu a mai oferit o rețetă propriu-zisă pe contul său de TikTok, ci mai degrabă câteva trucuri și sfaturi gospodinelor care își doresc să se apuce de pregătirea murăturilor.
“ Uite câteva secrete și sfaturi pentru cele mai bune murături! Este important să alegi legumele cât mai proaspete. Apa, trebuie să fie purificată sau fiartă și răcită. Folosește diverse condimente și ierburi aromatice, pentru murături perfecte, cum ar fi: foi de dafin, mărar uscat, usturoi, boabe de muștar. Sarea este foarte importantă în acest proces, deoarece ajută la conservarea legumelor și dezvoltarea aromelor. Folosește recipiente din sticlă și ceramică, deoarece acestea nu reacționează cu acidul produs în timpul fermentației. După ce au fost puse recipientele, murăturile se țin într-un loc răcoros și întunecat, pentru a opri procesul de fermentație. ”, a explicat Chef Ștefan Popescu, pe contul său de TikTok.