Cum acoperi cearcanele. Ghid complet și sfaturi pentru un ten impecabil

Cum acoperi cearcanele. Ghid complet și sfaturi pentru un ten impecabil
Cum acoperi cearcanele

Cu siguranță multe femei se confruntă cu apariția cearcănelor, care de cele mai multe ori ne dau bătăi foarte mari de cap. Acestea pot fi moștenite, dar pot apărea și din cauza multor nopți pierdute, în care nu reușim să ne facem orele de somn corespunzătoare. Iată care sunt trucurile pe care le puteți folosi pentru a acoperi cearcănele!

Cearcănele sunt o problemă destul de întâlnită, iar majoritatea femeilor fac tot posibilul să scape de ele, cu toate că nu de fiecare dată funcționează, iar ele rămân vizibile. Dacă ai încercat să le acoperi și nu ai reușit în totalitate, iată care sunt câteva trucuri a nu mai fi vizbile!

Citeste si: Cum aplicăm corect anticearcănul

Ce trucuri poți folosi pentru a acoperi cearcănele

Cum acoperi cearcanele[Sursa foto: Freepik]

1. Aplică corectorul corect

Majoritatea femeilor, pentru a-și acoperi cearcănele, apelează la un fond de ten și un corector cu o acoperire mai mare, dar asta nu este tot ce trebuie să faceți, deoarece există mici trucuri, care vă vor ajuta să aveți un ten strălucitor și fără cearcăne.

Laura Atănăsoaie, specialistă în tot ceea ce ține de machiaj, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre câteva trucuri pe care le pot folosi femeile, atunci când se confruntă cu o problemă destul de comună

în zilele noastre, ci anume, cearcănele.

2. Aplică fond de ten

Cum acoperi cearcanele[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

3. Fixează cu pudră translucidă

Cearcănele sunt cele care ne dau bătăi de cap, mai ales când vine vorba despre acoperirea lor. Ele pot apărea din lipsa somnului sau pot fi moștenite.

,,Cearcănele sunt cele care ne dau dureri de cap mai ales când vine vorba despre acoperirea lor, mai ales dacă ele sunt și foarte profunde. Practic pot apărea din cauza lipsei somnului însă dacă le moștenim, le-am moștenit genetic. Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și lasă să se vadă vinișoarele și capilarele care formează pielea, iar așa se formează cearcănele”, a spus Laura Atănăsoaie.

4. Menține hidratarea pielii

Citeste si: Cum să cureți urmele de farduri de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate imediate

Cum acoperi cearcanele[Sursa foto: Freepik]

Este foarte importantă hidratarea cearcănelor, deoarece, ulterior, produsele se vor așeza uniform pe față.

,,În primul rând este importantă hidratarea cearcănelor, ulterior produsele să se așeze foarte uniform pe față.

Am adus o cremă hidratanta care conține și un pic de iluminator și oferă mai multă luminozitate cearcănelor. Este doar pentru zona ochilor deoarece este important să aplicăm un produs destinat zonei respective Și după cum puteți vedea pentru că am acoperit doar o parte se poate observa luminozitatea de la această cremă. O întindem până intră în piele pentru a avea o rezistență foarte bună, dacă lăsăm un produs foarte cremos pe zona de sub ochi nu va mai avea rezistența anticearcănului.”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Trebuie să ne uităm foarte atent la culoarea cearcănelor, deoarece putem avea cearcăne maronii sau vineții, iar în funcție de culoarea lor vom alege să corectăm din punct de vedere cromatic.

5. Odihnește-te și dormi suficient

Cum acoperi cearcanele[Sursa foto: Freepik]

,,Următorul pas este corectorul și aici este foarte important deoarece trebuie să ne uităm mai întâi la culoarea cearcănelor. Putem avea cearcăne maronii sau vineții și în funcție de culoarea lor vom alege să corectăm din punct de vedere cromatic cearcănele. Noi vom alege o culoare opusă pe cercul cromatic pentru a corecta cearcănele și ne putem uita la vinețiu, albăstrui, ce este opus pe cercul cromatic. În cazul modelului pielea este foarte subțire și sunt ușor albăstrui cearcănele”, a mai declarat Laura.

La sfârșit, zona trebuie iluminată, astfel încât să părem mai odihnite, deoarece asta își dorește orice femeie.

„Pasul următor este să iei lumină în zona astfel încât să părem mai odihnită deoarece asta ne dorim. Cu un anticearcăn pe care îl putem aplica atât cu pensula cat și cu Burețel -ul în funcție de cat de profunde sunt cearcănele voastre." 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce înseamnă conceptul de modă sustenabilă și cum poți încuraja acest trend

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies