Ce vârstă are ANDREI ROBERT DOBRE din CASA IUBIRII. „Sunt perfect pentru relații lungi și stabile fiindcă iubesc din tot sufletul"

Cu ce se ocupa Andrei Robert Dobre
Cu ce se ocupa Andrei Robert Dobre

Andrei Robert Dobre se numără printre concurenții noului format de dating de la Kanal D. Află tot ce nu știai despre tânărul care a pășit în Casa Iubirii pentru a-și întâlni sufletul pereche.

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă FLAVIUS JUCU. „Caut o femeie cu minte deschisă, frumoasă și care să exprime naturalețe fiindcă asta exprim și eu”

Cu ce se ocupa Andrei Robert Dobre
Cu ce se ocupa Andrei Robert Dobre[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andrei Robert Dobre

Andrei Robert Dobre are 34 de ani și se numără printre cei șapte concurenți din Casa Iubirii, cel mai nou show matrimonial de la Kanal D.

Tânărul își dorește să găsească femeia perfectă pentru el, să plece împreună din emisiune și, de ce nu, să se căsătorească. Fiind cel mai mare din casa băieților în ceea ce privește vârsta, Robert a mărturisit că a avut în trecut multe experiențe, însă nu a reușit să își găsească o perteneră sinceră, iubitoare și fidelă, cu care să fie pe aceeași lungime de undă.

Despre el spune că iubește cu patos și că știe cum să respecte o femeie, lucruri pe care și le dorește și din partea viitoarei partenere.

„Despre mine pot spune multe, dar varianta scurtă este că sunt perfect. Sunt perfect pentru relații lungi și stabile fiindcă iubesc din tot sufletul.  Respect persoana de lângă mine și sunt foarte atent cu ea. Fetelor, ce vă puteți dori mai mult?”, s-a prezentat noul concurent din Casa Iubirii, Robert Andrei.

Citeste si: Cu ce se ocupă STEFANIA DRUGA. „În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cu ce se ocupă Andrei Robert Dobre

Andrei Robert Dobre este antreprenor și are gânduri foarte seriose în ceea ce privește această competiție. Își dorește să cunoască o femeie exact pe gustul lui cu care să plece la braț din emisiune și, de ce nu, să pășească în fața altarului. Întrebat de prezentatoarea show-ului matrimonial, Andreea Mantea, care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut vreodată, Robert a menționat o cerere în căsătorie.

Cu toate că a trecut prin această experiență, tânărul spune că pur și simplu nu a fost să fie.

Andreea Mantea i-a adresat mai multe întrebări concurentului, printre acestea numărându-se și cea legată de dorința de a se vedea bărbat însurat.

„Cu siguranță vreau să plec de aici într-o relație", a spus Robert.

Andreea Mantea: Într-o relație care să se transforme și într-o căsnicie?

Robert: Categoric. Am o vârstă.

Andreea Mantea: Defecte ai?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Robert: Toată lumea are.

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

Cu ce se ocupa Andrei Robert Dobre
Cu ce se ocupa Andrei Robert Dobre[Sursa foto: Instagram]

Robert Andrei se prezintă ca fiind un bărbat cu intenții foarte serioase, grijuliu, sincer și fidel, însă ca fiecare persoană în parte are și defecte. Concurentul emisiunii matrimoniale a recunoscut că este o fire impulsivă, lucru care i s-a și spus în trecut. De asemenea, menționează că face lucrurile în grabă și că nu are prea multă răbdare de obicei.

„Sunt un pic impulsiv, cam grăbit, dar în același timp am o inimă mare. Mi s-a reproșat că sunt impulsiv, doar atât. Sunt all-in în ceea ce înseamnă o relație, sunt foarte romantic, romantic la extrem”, a mai spus Robert.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies