Ce vârstă are BIANCA MITROI din CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Cu ce se ocupa Bianca Mitroi
Cu ce se ocupa Bianca Mitroi

Bianca Mitroi este prima concurentă care pășește în Casa Iubirii de la Kanal D. Află cine este și cu ce se ocupă tânăra care așteaptă cu nerăbdare să își găsească sufletul pereche în cel mai proaspăt show de dating din România!

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă SORIN RUS. "Sunt un timp pozitiv și luptător"

Cu ce se ocupa Bianca Mitroi
Cu ce se ocupa Bianca Mitroi[Sursa foto: Instagram]

Cine este Bianca Mitroi

Bianca Mitroi este prima consurentă care pășește în Casa Iubirii de la Kanal D. Tânăra așteaptă cu sufletul la gură să își găsească alesul, un bărbat exact pe gustul ei cu care să își întemeieze familia mult visată.

Plină de energie, cu sufletul deschis și dornică să experimenteze lucruri noi, Bianca Mitroi intră pentru prima oară în Casa Iubirii cu speranța să își întâlnească partenerul perfect pentru ea, cel cu care să împărtășească bune și rele. Află, în rândurile de mai jos, cine este și cu ce se ocupă Bianca Mitroi.

Bianca Mitroi are frumoasa vârstă de 25 de ani și vine din Drobeta Turnu Severin, însă în acest moment este stabilită în București.

„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv. Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră. Am venit în această emisiune pentru mine. Vreau să îmi găsesc marea iubire, însă nu o să îmi fie ușor deoarece nu caut un bărbat comun. Îmi doresc alături de mine un bărbat atât de puternic încât să mă simt cea mai puternică puternică femeie în brațele lui”, a spus Bianca Mitroi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Întrebată de prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, cum ar trebui să arate din punct de vedere fizic bărbatul perfect, frumoasa concurentă a răspuns: „Bunătatea mă atrage foarte mult, să știu că este acolo pentru mine când am nevoie de el. Dacă se poate brunet. Este foarte important pentru mine să am alături un bărbat care să mă protejeze, să mă înțeleagă, să mă iubească”.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

Cu ce se ocupa Bianca Mitroi
Cu ce se ocupa Bianca Mitroi[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Bianca Mitroi

Bianca Mitroi este prima concurentă care pășește în casa fetelor din emisiunea matrimonială de la Kanal D. În timpul prezentării, tânăra a menționat faptul că a absolvit Școala Populară de Arte și că acum este cântăreață de muzică de petrecere.

Cu toate că este obișnuită cu lumina reflectoarelor, Bianca a avut emoții în momentul în care a pășit pentru prima oara în platoul show-ului matrimonial.

„Am puține emoții. Aștept prințul, să fie pe cal alb, dacă se poate. Sunt obișnuită cu camerele, doar că este o postură nouă pentru mine. Iubirea adevărată înseamnă sentimentul acela profund, vreau să mă cucerească mental”, a mai spus ea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum că a ajuns în Casa Iubirii, Bianca Mitroi speră din tot sufletul să își găsească alesul, ea fiind mai mult decât pregătită pentru orice provocare. Artista a enumerat câteva calități pe care le are, printre acestea fiind sinceritatea, loialitatea și devotamentul. Cât despre defecte, Bianca Mitroi a recunoscut că este, în același timp, și o persoană foarte impulsivă.

Citeste si: “Casa iubirii” va primi invitaţi speciali în fiecare sâmbătă: specialişti în diferite domenii şi artişti ai momentului sau chiar membri ai familiilor concurenţilor

Cu ce se ocupa Bianca Mitroi
Cu ce se ocupa Bianca Mitroi[Sursa foto: Instagram]

Datorită faptului că întreține atmosfera la diferite evenimente cu vocea și talentul ei, frumoasa brunetă a recunoscut că îi place să aibă în jur oameni fericiți: „ Sunt sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor pentru că îi binedispun”.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies