Ce vârstă are CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ din CASA IUBIRII. „Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu"

Cu ce se ocupa Cristian Comanita
Cu ce se ocupa Cristian Comanita

Cristian Comăniță se numără printre cei șapte concurenți care au pășit în Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială din țară, difuzată doar la Kanal D. Află tot ce nu știai despre tânărul care abia așteaptă să își cunoască sufletul pereche și să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă FLAVIUS JUCU. „Caut o femeie cu minte deschisă, frumoasă și care să exprime naturalețe fiindcă asta exprim și eu”

Cu ce se ocupa Cristian Comanita
Cu ce se ocupa Cristian Comanita[Sursa foto: Instagram]

Cine este Cătălin Comăniță

Cătălin Comăniță are 24 de ani, s-a născut în Constanța și este ultimul băiat care a pășit în Casa Iubirii de la Kanal D. Tânărul a studiat Administrație Publică, însă nu profesează în acest domaniu.

Sociabil, sincer și foarte deschis, Cătălin a ales să participe în cadrul show-ului matrimonial în speranța că aici va putea să întâlnească partenera perfectă pentru el, o femeie cu care să plece la braț și, de ce nu, să se căsătorească.

„Sunt Cătălin, am 24 de ani și vin din Constanța. Am studiat Administrție Publică, dar nu profesez în domeniu. Sunt un tip sociabil, deschis și foarte glumeț, iar același lucru îl aștept și de la partenera mea.

Sunt o persoană foarte încăpățânată și mi se spune des acest lucru, de aceea mă încăpățânez să cred că voi trăi o frumoasă poveste de dragoste aici, la Casa Iubirii”, a fost prezentarea lui Cătălin Comăniță.

Citeste si: Cu ce se ocupă STEFANIA DRUGA. „În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce se ocupa Cristian Comanita
Cu ce se ocupa Cristian Comanita[Sursa foto: Instagram]

Întrebat de prezentatoare emisiunii, Andreea Mantea, care este cea mai mare calitate pe care o are, Cătălin subliniază faptul că este o persoană cu un simț al umorului extrem de dezvoltat. Cât despre defecte, Cătălin recunoaște că este o fire destul de încăpățânată, însă într-o relație amoroasă ar fi dispus să lase de la el pentru ca totul să fie bine.

De asemenea, cel de-al șaptelea concurent al emisiunii matrimoniale mărturisește că s-ar putea îndrăgosti la prima vedere, crezând de asemenea în această magie.

„Îmi doresc să particip la Casa Iubirii pentru experiențe noi. Căsătoria pentru mine înseamnă fericire. Soția mea ar trebui să aibă simțul umorului. Căminul pentru mine este … liniștea”, a spus concurentul.

Cu ce se ocupă Cătălin Comăniță

Până la vârsta de 24 de ani, Cătălin Comăniță și-a câștigat independența financiară, el muncind încă de la 16 ani. Acesta este antrenor de fitness, pasiunea lui ce mai mare fiind, bineînțeles, sportul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La scurt timp după ce a intrat în casa băieților și a făcut cunoștință cu cei alături de care își va petrece timpul următoarea perioadă, Cătălin și-a exprimat dorința de a se antrena alături de colegii care practică aceeași meserie.

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

Cu ce se ocupa Cristian Comanita
Cu ce se ocupa Cristian Comanita[Sursa foto: Instagram]

Producţia „Casa iubirii”, realizată de Kanal D, este filmată în Bucureşti, într-un spațiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, menit sa raspundă nevoilor reale ale concurentilor. Construcţia este unică în România și a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este LARISA BUREAN. „Nu am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies