Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

Cu ce se ocupa Cristian Capriceana
Cu ce se ocupa Cristian Capriceana

Cristian Capriceană este cel de-al treilea concurent care a pășit în Casa Iubirii de la Kanal D. Deși are o vârstă mică, în comparație cu ceilalți colegi de emisiune, Cristian este pregătit să iubească sincer și să își contruiască o relație stabilă.

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO. „În dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită”

Cu ce se ocupa Cristian Capriceana
Cu ce se ocupa Cristian Capriceana[Sursa foto: wowbiz]

Cine este Cristian Capriceană

Mihai Cristian Capriceană, pe numele său complet, are doar 19 ani, fiind cel mai mic din casa băieților. Cu toate acestea, tânărul este mai mult decât pregătit să își găsească sufletul pereche și să își construiască o relație amorosă stabilă.

Tânărul este din București și spune despre el că știe foarte bine cum să comunice cu o femeie, dar și cum să o facă fericită. Cristian preferă domnișoarele mai mari decât el și, împlicit, mai mature.

„Sunt Cristian, am 19 ani și am un zâmbet care merge drept la inimile fetelor. Mă ajută mult și stilul meu de a vorbi. Îmi plac fetele mai mari decât mine, sunt mai interesante.

Cred că bărbații sunt meniți să facă femeile fericite, iar eu chiar sunt un bărbat care vrea și care știe să facă asta...și am cu ce, evident”, a spus Cristian Capriceană.

Despre relațiile din trecut Cristian a punctat faptul că nu au fost de lungă durată și că nu a reușit până acum să găsească o fată de vârsta lui care să fie exact așa cum își dorește.

„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc. Pentru mine a fost greu să găsesc o fată de aceeași vârstă cu mine", i-a mai mărturisit Cristian prezentatoarei Andreea Mantea.

Citeste si: Cu ce se ocupă BIANCA MITROI. „Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră”

Cu ce se ocupa Cristian Capriceana
Cu ce se ocupa Cristian Capriceana[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu ce se ocupă Cristian Capriceană

Emisiunea Casa iubirii de la Kanal D este o oportunitate excelentă pentru Cristian de a-și găsi sufletul pereche. Chiar dacă are doar 19 ani și încă este student, bărbatul speră să își cunoască sufletul pereche: o fată matură, inteligentă și, bineînțeles, frumoasă.

Cristian Capriceană este încă student la Drept, el fiind cel mai mic ca vârstă din casa băieților. Prezentatoarea Casa Iubirii, Andreea Mantea, i-a pus mai multe întrebări lui Cristian atunci când acesta a intrat în platou.

Andreea Mantea: Cristian, ce face o femeie fericită?

Cristian: Un bărbat.

Andreea Mantea: Cum să fie acest bărbat?

Cristian: Nu știu.

Eu, personal, văd un bărbat inteligent și sigur pe el.

Andreea Mantea: Ești tu așa?

Cristian: Da, am o părere bună despre mine.

Andreea Mantea: Serios? Există ceva care te-ar putea inhiba din partea unei fete, când o cunoști?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristian: Depinde de ea.

Andreea Mantea: Cum ar trebui să fie acea fată perfectă pentru tine?

Cristian: Să aibă bun-simț, să fie inteligentă și generoasă.

Citeste si: Cu ce se ocupă SORIN RUS. "Sunt un timp pozitiv și luptător"

Cu ce se ocupa Cristian Capriceana
Cu ce se ocupa Cristian Capriceana[Sursa foto: wowbiz]

În momentul în care a intrat în Casa Iubirii, Cristian și-a surprins colegii cu vârsta pe care o are. Radu, concurentul care i-a luat la întrebări pe toți cei care au intrat în emisiune, a avut o remarcă interesantă la acel moment: „Noi suntem veterani!”.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies