Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Cu ce se ocupa Flavius Jucu
Cu ce se ocupa Flavius Jucu

Favius Jucu se numără printre cei șapte concurenți care au pășit în Casa Iubirii de la Kanal D. Află tot ce nu știai despre tânărul care speră să își găsească marea dragoste în cadrul celui mai nou show matrimonial din România.

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă STEFANIA DRUGA. „În privința bărbaților nu sunt foarte pretențioasă, mai ales că mă îndrăgostesc ușor”

Cu ce se ocupa Flavius Jucu
Cu ce se ocupa Flavius Jucu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Flavius Jucu

Flavius Florin Jucu, pe numele său complet, are 24 de ani, s-a născut în Timișoara și se numără printre concurenții acestui sezon Casa Iubirii. Tânărul a pășit în platoul emisiunii matrimoniale cu speranța că își va găsi sufletul pereche și că va simți din nou fiorii iubirii.

Tânărul de 24 de ani a venit în show-ul de la Kanal D cu planuri mărețe. Este mai mult decât pregătit să cunoască o femeie deschisă, naturală și sinceră, după cum a mărturisit chiar el. Printre calitățile sale se numără fidelitatea, deci caută la rândul lui același lucru.

„Caut o femeie cu minte deschisă, frumoasă și care să exprime naturalețe fiindcă asta exprim și eu.

Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat. Așa că, haideți, frumoaselor, cine vine la o poză în doi?”, a spus Flavius Jucu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă MIHAI DUNCA. „Vreau să trăiesc la intensitate maximă totul”

Cu ce se ocupa Flavius Jucu
Cu ce se ocupa Flavius Jucu[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Flavius Jucu

Flavius Jucu este student la Facultatea de Științe Politice, însă nu este singura activitate pe care o are. Tinerii îl știu de pe Tik Tok, platformă de socializare în care activează de câțiva ani buni, el având în acest moment peste 100.000 de urmăritori. Popularitatea vine la pachet cu multe responsabilități și critici din partea internauților, lucru pe care Flavius îl știe foarte bine: „Sunt și popular și controversat”.

Pe lângă faptul că este creator de conținut, Flavius Jucu activează și în domeniul modelingului. Tânărul a fost plecat timp de 3 luni în India, experiență despre care are doar cuvinte de laudă: „Am fost model în India și mi-a plăcut. Îmi place tot timpul să experimentez, să văd lucruri noi și să cunosc culturi”.

Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că este și antrenor de fitness și că își petrece șase zile din săptămână la sală.

În ceea ce privește aspectul fizic, mulți au remarcat faptul că seamănă izbitor de mult cu Ian Somerhalder, actorul care îl joacă pe Damon Salvatore din serialul „Jurnalul Vampirilor”.

Citeste si: Cu ce se ocupă CORINA NICULESCU. „Eu îi voi da totul băiatului pe care îl voi găsi!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu ce se ocupa Flavius Jucu
Cu ce se ocupa Flavius Jucu[Sursa foto: Instagram]

Cât despre viața sa amoroasă, Flavius Jucu spune că ultima sa relație s-a terminat în urmă cu 2 ani și că își dorește nespus de mult să se îndrăgostească din nou.

„Ultima relație am avut-o acum 2 ani. Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc. Am avut ceva aventuri între ultima relație până acum, iar acum sunt dornic să am o relație.
(...) Am fost în India. Vreau să cunosc pe cineva care să fie foarte deschisă", mărturisește noul concurent din emisiunea Casa Iubirii.

Pentru Flavius Jucu căsătoria reprezintă unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poate trăi cineva vreodată, însă nu a specificat și dacă are de gând să facă pasul cel mare în eventualitatea în care îți găsește partenera ideală în cadrul emisiunii matrimoniale.

„Căsătoria este, pentru mine, un act nobil, și sunt convins că atunci când spui <da>, acesta este este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le experimentezi”, a mai spus Flavius Jucu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies