Ce vârstă are ILINCA VANDICI. „Am senzația că m-a așteptat.. pentru a ne lua “Rămas bun!”

Cine este Ilinca Vandici
Cine este Ilinca Vandici

Ilinca Vandici se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România! Descoperă întreaga sa biografie și află cum a reușit să cucerească inimile publicului telespectator de-a lungul carierei sale.

Ilinca Vandici se află pe lista celor mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, are o carieră de invidiat și un număr impresionant de fani care o urmăresc la fiecare pas. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, frumoasa prezentatoare TV a cucerit inimile românilor cu aparițiile sale pe micile ecrane, mai ales la emisiunea pe care a moderat-o și anume „ Bravo, ai stil! Celebrities ”, difuzată la Kanal D. Deschisă și sinceră, Ilinca Vandici a vorbit în mai multe rânduri despre copilăria sa, care nu pare să fi fost atât de roz pe

cât se credea. Descoperă, în rândurile de mai jos, cum au arătat primii ani din viața vedetei și cum a reușit să iși câștige notorietatea.

Citeste si: Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

Cine este Ilinca Vandici
Cine este Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Cum a aratat copilăria Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici se bucură acum de un succes răsunător, însă și ea, ca multe alte vedete de la noi, a început de jos, cu puține resurse financiare și fără susținerea părinților.

Prezentatoarea  de la Kanal D a declarat, la un moment dat, că nu a fost deloc ajutată de părinți și că a trebui să lupte singură pentru a-și îndeplini visurile. A muncit mult și a avut o ambiție fantastică, dar cu toate acestea nu a primit niciodată felicitări din partea celor care i-au dat viață.

„Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei.

Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: «Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!». Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată”, povestea Ilinca Vandici.

Citeste si: Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul"

Ilinca Vandici a vorbit despre moartea tatălui ei

ilinca vandici wikipedia

Într-un clip de pe contul ei de Youtube, Ilinca Vandici a vorbit despre momentele dureroase ale despărțirii de tatăl ei: “Tata suferea de o boală care știm cu toții până în ziua de azi, cumva este incurabilă.. Cancer… S-a luptat 5 ani cu această boală. După 5 ani, din păcate organismul lui a cedat! Cel mai mare regret îl am pentru că nu am reușit să fiu lângă el, pe cât de mult mi-aș fi dorit sau pe cât de mult aș fi putut!

Eram un copil și nu conștientizăm cât de important este asta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Eu eram deja mutată la București și.. (…) nu mi se mai părea atât de important să merg acasă. O făceam, dar nu atât de des pe cât aș fi putut poate și nici nu am considrat că este necesar.

Am fost chemată de urgență, am fost sunată de mama exact cu o zi înainte să se întâmple… Mi-a spus să vin acasă pentru că tata nu se simte bine deloc. Am luat a doua zi avionul, am ajuns la el... era în spital. Și practic am senzația că m-a așteptat.. pentru a ne lua “Rămas bun!”, pentru a ne spune ultimele cuvinte și pentru a încerca să plece cumva împăcat din lumea asta.
Cu toate că știa că ne lasă pe mine, pe mama și pe sora mea.. Asta nu trece nicioadata! Ori de cate ori vorbesc despre asta este imposibil să nu plâng!”,
a comentat frumoasa prezentatoare de la Kanal D.

Ce vârstă are Ilinca Vandici

ilinca vandici varsta

Ilinca Vandici s-a născut pe 17 iunie 1986, la Oradea. Frumoasa vedetă a câștigat, încă din adolescență, mai multe concursuri de Miss, printre care Miss Bihor și Miss Mamaia.

Vedeta a urmat studiile la Universitatea Româno – Americană între anii 2008 și 2010, iar mai apoi a finalizat masterul în Managementul Strategic al Firmei.

Ulterior, a participat la concursul „Model of the Universe 2004”, prin intermediul căruia a câștigat un curs de pregătire în televiziune, din partea B1TV. În același an a devenit prezentatoarea rubricii „Meteo”, de la B1TV.

Ilinca Vandici s-a alăturat echipei Kanal D în 2007, pe vremea când prezenta emisiunile „Bulevard” și „Magic Taxi”. După 7 ani, frumoasa vedetă a devenit gazda emisiunii „O iubire de-o vară”, alături de Liviu Varciu, iar mai apoi a prezentat show-ul „D-Paparazzi”, tot la Kanal D.

Citeste si: Cine este DAN NEGRU. „Eram la Mamaia cu ai mei și am văzut un actor celebru căruia am vrut să-i cer un autograf. M-a refuzat cu oarecare aroganță”

Cine este Ilinca Vandici
Cine este Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu cine este casatorită Ilinca Vandici

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacșu în anul 2006, iar de atunci trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel, Zian Ioan Neacşu, care le aduce motive de bucurie în fiecare zi.

Andrei Neacșu și-a înființat o companie de imobiliare în Tunari, cu ajutorul tatălui lui care este viceprimarul comunei. Afacerea îi aduce soțului prezentatoarei de televiziune venituri imense, acesta ocupându-se cu vânzarea și cumpărarea apartamentelor de sute de mii de euro.

Ilinca Vandici se declară extrem de fericită alături de soțul ei, despre care spune că este foarte sincer și iubitor.

Cine este Ilinca Vandici
Cine este Ilinca Vandici[Sursa foto: Facebook]

„Cu Andrei nu poţi să te cerţi, chiar dacă mie îmi mai vine câteodată. Sunt genul de om care a învăţat să îşi asume, să spună tot ceea ce gândeste. Asta este o lecţie pe care am învăţat-o de-a lungul timpului, pentru că multă vreme nu am ştiut să spun ce mă deranjează, ca să protejez omul de lângă mine.

Am inhibat anumite trăiri, stări, emoţii, sentimente, frustrări pe care le aveam. Am învăţat că, dacă vreau să fiu cu adevărat fericită, să nu mai fac asta şi oamenii trebuie să aprecieze sinceritatea şi să înţeleagă. Dacă simt nevoia să spun ceva, spun, Andrei ascultă şi apoi tot mie îmi trece supararea. E o chestie care vine natural, nu funcţionez după un algoritm sau reţetă”, spunea frumoasa prezentatoare.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies