Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto
Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto

Kinga Persida Suto este cea de-a treia concurentă care pășește în Casa Iubirii de la Kanal D! Află tot ce nu știai despre blondina care speră să își găsească marea dragoste în cadrul celui mai noi show matrimonial din țară.

Casa Iubirii, cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D, aduce în prim plan 14 concurenți dornici să își găsească sufletul pereche și să își înceapă poveștile de dragoste. Telespectatorii îi vor putea urmări pe micile ecrane în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

Citeste si: Cu ce se ocupă BIANCA MITROI. „Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră”

Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto
Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto[Sursa foto: Instagram]

Cine este Kinga Persida Suto

Lidia Persida Kinga Suto, pe numele său complet, are frumoasa vârstă de 23 de ani și a făcut deja primii pași în Casa Iubirii pentru a-și găsi marea dragoste. Fiind cea de-a treia concurentă intrată în emisiune, blondina a fost primită cu brațele deschise de către Bianca Mitroi și Iolanda Buzila, noile sale colege din

cadrul reality-show-ului.

Deși a trecut prin multe experiențe neplăcute în ceea ce privește viața de cuplu, Kinga Persida Suto nu se lasă bătută și luptă în continuare pentru a găsi persoana potrivită pentru ea, un bărbat care să o iubească și să o respecte.

Citeste si: Cu ce se ocupă IOLANDA BUZILĂ. „Vreau să-mi găsesc marea iubire”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto
Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Kinga Persida Suto

Tânăra în vârstă de 23 de ani este de profesie antrenor de fitness, însă ceea ce nu știu mulți este că deține titlul de vicecampioană la Cupa Europeană. Kinga se mândrește cu medalii sportive în acest domeniu, dovadă fiind chiar postările ei de pe paginile de socializare.

„Sunt Kinga, am 23 de ai și sunt dependentă de sport.

Am făcut atletism, haltere și de un an fac fitness. Sunt vicecampioană la Cupa Europeană, dar vreau mai mult! Vreau să fiu cea mai bună din lume! Pare că am greșit emisunea, dar nu este chiar așa. Chiar dacă sunt o luptătoare, o leoaică adevărată, în dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită. Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe.
Cred că am fost oarecum pregătită să îl prețuiesc pe viitorul meu soț. Îmi doresc de la viitorul meu iubit să stam împreună și să luăm decizii împreună. Eu vin cu o părere și tu cu alta, iar după vedem ce este mai bine pentru noi"
, a spus Kinga Persida Suto.

Întrebată de prezentatoarea emisunii matrimoniale, Andreea Mantea, ce medalii a reușit să câștige până în acest moment, Kinga a răspuns: „Am de aur, bronz, argint, destul de multe”.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto
Cu ce se ocupa Kinga Persida Suto[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Frumoasa blondină a spus și câteva cuvinte despre fostul său partener de viață care se pare că nu o susținea deloc în ceea ce își dorea să facă, iar ca drept urmare a decis să rupă legătura pentru totdeauna: „Nu mă susținea în ceea ce voiam să fac. Ca să meargă relația trebuia să renunț, probabil, la pasiunea mea”.

Dacă pe plan profesional totul îi merge de minune, Kinga nu poate spune același lucru și în ceea ce privește viața amoroasă: „Sunt foarte drăgăstoasă, dar voi arăta asta. Mi-am dorit mereu un bărbat îmbrăcat în roz și să mergem într-un loc foarte frumos, să fie seară și eu să fiu îmbrăcată tot în roz. Dacă chiar ține la mine, va face sacrificiul asta”, a mai spus Kinga.

Kinga Persida Suto se autointitulează și Leoaică, așa cum îi place să știe că este, dar și cum o cunosc prietenii apropiați. Numele este menționat chiar și pe pagina ei oficială de Instagram, acolo unde este urmărită de mii de persoane și unde postează fotografii de la sala de fitness.

Pe contul său de Instagram, Kinga a postat o fotografie și cu Livian, concurentul din cel de-al doilea sezon. Acesta a venit la un concurs pe care Kinga l-a câștigat și au făcut o fotografie împreună.

Telespectatorii îi vor putea urmări pe cei 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00 și de la 17.00, dar și în weekend, sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00. Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Totul despre Maxi Iglesias: Data nașterii, studii, înălțime, iubită, filme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies