Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

cine este radu nitu
Ce vârstă are RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta."

La cea mai nouă emisiunea de dating, în Casa iubirii, îl regăsim pe noul concurent, Radu Nițu. Știați însă cu ce se ocupă acesta în mod obișnuit?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact noul concurent din Casa iubirii, Radu Nițu, cu ce se ocupă acesta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

 

Cine este Radu Nițu

Radu Nițu, pe numele său întreg Marian Radu Nițu, este unul dintre cei 14 concurenți din cadrul emisiunii Casa Iubirii. Acesta are frumoasa vârstă de 25 de ani și provine din Slobozia, Ialomița, iar în prezent este în căutarea marii iubiri.

"Mi-am dorit de mic să joc în filme. Aș vrea să joc în drame, nu contează ce filme, dacă mi se dă un rol, pot să îl interpretez.

Aici nu vreau să joc un rol.   Dacă oamenii mă vor vota și îmi voi găsi și fericirea, ei îmi vor decide soarta.",  a declarat Radu Nițu, odată cu intrarea sa în Casa iubirii.

care sunt concurentii de la casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă CRISTIAN CAPRICEANĂ. „Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine, e vorba de maturitate, inteligență și toate la un loc”

 

Cu ce se ocupă Radu Nițu

În prezent, Radu Nițu are un loc de muncă, pe un post de vânzător-gestionar în cadrul unui pet shop. Însă lucrurile nu au fost întotdeauna atât de stabile ca acum. Radu Nițu a schimbat de-a lungul timpului, mai multe locuri de muncă printre care și vânzător, operator call center și reporter, la o televiziune din Slobozia.

Acesta se descrie ca fiind o persoană carismatică și își dorește cu orice preț să devină celebru și să ajungă să joace în filme. Cu toate că acesta recunoaște că are câteva defecte, Radu Nițu știe cum poate să se facă remarcat doar prin lucruri mici, precum o glumă sau un zâmbet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

de ce a venit radu nitu in casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO. „În dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită”

 

De ce a venit Radu Ni ț u în Casa Iubirii

Înainte de intrarea în Casa iubirii, Radu Nițu susține că nu a avut un succes prea mare în ceea ce privește dragostea.

Însă odată cu participarea la această emisiune, acesta speră că există șanse cu adevărat mari de a-și găsi sufletul-pereche.

Radu Nițu își dorește să întâlnească o fată care să îi fie alături mult timp de acum înainte, dar cel mai important, își dorește să fie cu adevărat fericit lângă aceasta. În ceea ce privește capitolul căsătoriei, Radu Nițu susține că este ceva de neprețuit și că este un pas care trebuie făcut doar alături de persoana iubită.

Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț. Mi se pare a fi o decizie uriașă care trebuie luată doar împreună cu persoana potrivită ”, a spus Radu Nițu de la Casa iubirii.

Ba chiar mai mult, Radu Nițu este încrezător în sine și spune că există multe șanse ca acesta să se îndrăgostească, dar și să îndrăgostească pe cineva de el. Relațiile trecute nu au fost pe măsura așteptărilor acestuia, prin urmare, în prezent își dorește să aibă lângă el o fată care să știe când să vorbească și când nu, dar cel mai important, să aibă „acel ceva”.

cu ce se ocupa radu nitu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce se ocupă BIANCA MITROI. „Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră”

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxați, să fie ei înşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca <tutore>, pentru că îi voi monitoriza în permanenţă şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Regulamentul are legătură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi până la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activităţilor în care vor fi implicaţi ”, declară Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii.

casa iubirii prezentat de andreea mantea

Citeste si: Cu ce se ocupă SORIN RUS. "Sunt un timp pozitiv și luptător"



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies