Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

cu ce se ocupa sorin rus
Ce vârstă are SORIN RUS de la CASA IUBIRII. "„Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.”

La cea mai nouă emisiune de dating, în Casa iubirii, îl regăsim pe primul concurent, Sorin Rus. Știați însă cu ce se ocupă acesta în mod obișnuit?

Aflați în rândurile următoare cine este mai exact noul concurent din Casa iubirii, Sorin Rus, cu ce se ocupă acesta, dar și care este motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune. În plus, descoperiți și când puteți viziona emisiunea Casa iubirii, pentru a fi la curent cu toate cele întâmplate de-a lungul acestui show.

 

Cine este Sorin Rus

Noul concurent din Casa iubirii, dar și cel care a deschis porțile emisiunii, fiind primul concurent care a pășit în casă, Sorin Rus are frumoasa vârstă de 28 de ani și provine din Satu Mare. Acesta a absolvit Liceul Tehnic Ion C. Brătianu, din Satu Mare.

Trăiesc viața și iubirea ca pe o luptă care trebuie câștigată în fiecare zi.

”, a declarat Sorin Rus, odată cu intrarea sa în Casa iubirii.

de ce a venit sorin rus in casa iubirii

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 4-10 aprilie

 

Cu ce se ocupă Sorin Rus

Sorin Rus este foarte pasionat de sport, în prezent fiind antrenor de fitness de o perioadă lungă de timp, destul de cunoscut și căutat pentru abilitățile pe care le are în domeniu.

Acesta încearcă pe cât de mult posibil să ajute oamenii are îl contactează pentru serviciile oferite. Acestea constând în special, în schimbări ale stilului de viață și alegeri mai sănătoase în ceea ce privește alimentația acestora.

Fiind pasionat de sport în mod deosebit, în momentul de față reprezentând primul plan pe care acesta se axează, Sorin Rus  obișnuiește să petreacă majoritatea timpului în sala de antrenament.

Chiar dacă poate întâlni zilnic nenumărate femei frumoase, care doresc să fie ajutate pentru a ajunge la forma dorită de acestea, Sorin a ținut să precizeze că nu dorește niciodată să amestece viața privată cu cea profesională. Prin urmare, a ales să nu se indrăgostească la locul de muncă și să participe în cadrul emisiunii Casa iubirii, difuzată pe Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Întotdeauna am fost un familist, am avut relații de lungă durată, am luat același exemplu și din familie, familia mea este foarte unită. ”, a declarat Sorin Rus la intrarea în Casa iubirii.

care sunt concurentii de la casa iubirii

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

 

De ce a venit Sorin Rus în Casa iubirii

Sorin Rus a venit la emisiunea Casa iubirii pentru că își dorește să aibă parte de o experiență absolut nouă care să îi ofere o provocare, dar cel mai important, să îl facă să simtă „fluturi în stomac”.

Este un concurent care își dorește totodată să fie plăcut, dar și să surprindă plăcut la rândul său.

Sorin Rus se descrie ca fiind o persoană pozitivă, luptătoare și mai mult decât activă. Își dorește destul de mult să își găsească sufletul pereche prin intermediul acestei emisiuni difuzate la Kanal D. Ba chiar mai mult, acesta speră ca universul să aranjeze lucrurile exact așa cum își dorește, pentru a-și găsi marea iubire.

În plus, Sorin Rus își dorește mai mult ca niciodată să găsească o femeie care să ajungă să îl completeze perfect și cu care să își întemeieze o familie. În momentul în care acesta a fost întrebat de către Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, cum arată femeia perfectă pentru el, Sorin Rus a ținut să precizeze că nu ține atât de mult la aspectul fizic al unei femei, ci mai mult la aptitudinile acesteia, dorindu-și să aibă alături, o femeie deșteaptă cu standarde ridicate.

Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viață și totodată întregirea sufletului și a inimii unei persoane ”, mărturisește Sorin Rus de la Casa iubirii.

cine este sorin rus

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este ANDREEA MANTEA. „Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe.”

 

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în față telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxați, să fie ei înşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca <tutore>, pentru că îi voi monitoriza în permanenţă şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Regulamentul are legătură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi până la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activităţilor în care vor fi implicaţi ”, declară Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii.

casa iubirii prezentat de andreea mantea

Citeste si: Andreea Mantea, supărată din cauza fiului său! David a luat toți banii din casă: „Totul face din generozitate”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies