Ce vedeam astazi, de la ora 20:00, in serialul turcesc de la Kanal D - “Nemilosul Istanbul”. Marele secret al familiei Agah, pe cale sa fie aflat!

Ce vedeam astazi, de la ora 20:00, in serialul turcesc de la Kanal D - “Nemilosul Istanbul”.   Marele secret al familiei Agah, pe cale sa fie aflat!
Ce vedeam astazi, de la ora 20:00, in serialul turcesc de la Kanal D - “Nemilosul Istanbul”. Marele secret al familiei Agah, pe cale sa fie aflat!

“Nemilosul Istanbul”, serialul care spune povestea emotionanta de viata a unei familii care lupta pentru o viata mai buna, a cucerit deja milioane de telespectatori, la Kanal D

In episodul din aceasta seara, intamplarile se precipita in mijlocul celor doua familii aflate in mijlocul actiunii, Yilmaz si Karacay. De o parte si de alta, se duce o lupta continua pentru ca la un moment dat cu totii sa-si poata schimba destinul in bine.

In dorinta lor pentru a gasi armonia, nu fac decat sa tulbure si mai mult apele. Resentimente, orgolii, vinovatii, pasiuni, tot acest ghem de sentimente, de multe ori contractiorii, ii conduc pe protagonistii povestii spre un conflict permanent.

Ambitioasa Ceren Yilmaz (Bahar Sahin) planuieste sa strice randuiala boierului Agah (Fikret Kuskan), care o favorizeaza pe sora ei mai mare, Cemre (Sera Kutlubey). De cand a aflat ca preferata boierului este sora ei mai mare, mezina familiei Yilmaz face tot ce-i sta in putinta pentru idealul ei suprem, acela de a deveni nora familiei Karacay. Tanara isi doreste cu orice pret sa devina sotia lui Cenk, chipesul fiu al boierului Agah, insa nici prin cap nu-i trece la ce pericole expune intreaga familie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cenk (Mehmet Ozan Dolunay), in schimb, este indragostit iremediabil de Cemre, care a fost aleasa de catre Agah sa-i poarte de grija tanarului Nedim (Berker Guven), nepotul boierului imobilizat in scaunul cu rotile.

Pentru Seher (Deniz Ugur), care a devenit slujitoare la conacul familiei Karacay, problemele nu se mai termina.

Fiul ei Civan (Idris Nebi Taskan), acum soferul personal al Damlei (Simay Barlas), fiica lui Agah, este victima intr-o altercatie. Tanarul Civan se afla in stare grava la spital. In plus, Seniz (Mine Tugay), sotia lui Agah, nu pierde niciun moment pentru a le face viata si mai grea membrilor familiei Yilmaz. Cu totii vor avea de suferit de pe urma rautatii lui Seniz.

Cemre este martora, fara voie, la “confesiunea” pe care Cenk i-o face varului sau, Nedim.

Fiul cel mare al lui Agah ii dezvaluie lui Nedim cruntul adevar, acela ca el este autorul accidentului pe care acesta l-a suferit cu ani in urma. Cemre nu stie cum sa reactioneze de la momentul aflarii secretului familiei Agah.

Nu ratati un episod impresionant, in aceasta seara, de la ora 20:00, din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies