Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”

Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”
Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”

Noul sezon al serialului ”Totul pentru familia mea” a intrat aseară în casele românilor, iar în această seară, de la 20:00, continuă șarabanda întâmplărilor ieșite din comun.

În episodul din această seară, o regăsim pe Asiye îndurerată de pierderea lui Doruk. Akif, mustrat de conștiință că a “contribuit” la moartea fiului său, recurge la un gest extrem. Întâmplarea face ca Mahir, un tânăr aflat în apropierea bărbatului, să intervină în această situație dramatică.

Berk își surprinde mama că ascunde ceva de el și investighează acest aspect împreună cu iubita sa, Aybike.

Tânăra află ca secretul ascuns de Ayla are legatură cu mama biologică a lui Berk, dar și a lui Elif, Serpil Cetin, și îi spune totul mamei sale, Șengul. Femeia, care a tăinuit uciderea lui Serpil, favorizând-o pe Ayla, se teme ca Aybike să nu îi dezvăluie lui Berk adevărul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cum decide Akif să îl răsplătească pe tânărul Mahir, pentru faptele sale uluitoare și, daca va afla Berk că el și Elif sunt frați, puteti afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat numai la Kanal D. Productia poate fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies