Ce vor, de fapt, barbatii de la femei? 3 lucruri pe care le apreciaza la o femeie

Ce vor, de fapt, barbatii de la femei? 3 lucruri pe care le apreciaza la o femeie
Ce vor, de fapt, barbatii de la femei? 3 lucruri pe care le apreciaza la o femeie

Cei mai multi barbati nu sunt deloc complicati intr-o relatie amoroasa, iar lucrurile pe care le apreciaza la persoanele de sex opus sunt calitatile pe care femeile le detin in mod natural sau si le dezvolta constant.

1. Capacitatea de a-si purta singura de grija

O femeie independenta isi poate purta singura de grija. O astfel de femeie isi duce singura poseta (una dintre marile erori de politete din partea unui barbat este cea de a se ofei sa care poseta unei femei), isi face singura rezervare la film sau la teatru si nu da niciodata impresia ca fara el nu s-ar putea descurca.



2. Are propriile sale opinii


Barbatilor le plac femeile care au propriile lor opinii si nu le imprumuta neconditionat pe ale celor din jur. Mai mult decat atat, barbatii apreciaza femeile rationale in opiniile lor, care reusesc sa-si argumenteze punctele de vedere intr-un mod simplu, clar si neostentativ. Daca ea ii da dreptate doar pentru a-i face pe plac, respectul lui pentru partenera sa se va diminua semnificativ.


3. Este intotdeauna ingrijita

Barbatii apreciaza femeile care acorda o mare importanta ingrijirii personale. O femeie ingrijita nu trebuie sa poarte neaparat haine "de firma" sau sa cheltuiasca sute de lei in fiecare luna pentru diferite tratamente cosmetice, ci sa aiba grija, in mod constant, de modul in care arata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies