Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna octombrie

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE
Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Luna în care ne-am născut poate influența comportamentul și calitățile pe care le avem. Descoperă ce zodie ești dacă te-ai născut în luna octombrie.

Două semne zodiacale există în luna octombrie, astfel că trebuie să te raportezi la ziua în care te-ai născut pentru a afla de unde provin și ce semnifică acțiunile pe care le faci.

Fiecare perioadă a lunii are în subordine o anumită zodie, drept pentru care persoanelor care sunt născute în prima jumătate li se atribuie o anumită zodie, iar celor din cealaltă jumătate o alta.

Află ce zodie ești dacă te-ai născut în luna octombrie.

Citeste si: CITEȘTE: Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna NOIEMBRIE

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE
Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE[Sursa foto: PixaBay]

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna octombrie

Zodiacul european are în compoziția sa 12 zodii, iar din acest motiv se creează o confuzie potrivit căreia fiecare lună în parte corespunde unei zodii.

Greșit! Ziua în care te-ai născut este punctul cheie pentru a afla ce zodie ești și care este planeta gvernată. Așadar, dacă o persoană este născută în luna octombrie, însă nu știi dacă la început sau la sfârșit, ar putea fi ori Balanță, ori Scorpion. Zodia care întâmpină cea de-a doua lună din toamnă este Balanța. Ea începe de pe data de 23 septembrie și se încheie pe 22 octombrie.

Citeste si: Semnele infidelității în cuplu. Cum iți dai seama că te inseala!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE
Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Balanța este zodie guvernată de planeta Venus și este considerată ca fiind justițiarul zodiacului. Nativii acestei zodii se vor afla mereu în căutarea armoniei și corectitudinii, iar din acest motiv vor fi extrem de apreciați în societate.

Balanțele sunt, de asemenea, și foarte generoase, drept pentru care nu vor aștepta niciodată să primească complimente sau mulțumiri în urma unor acțiuni favorabile pe care le-au făcut.

Nativii acestei zodii au o putere de adaptare în diferite situații mai mare decât oricare altă zodie din Horoscop. Vor face față cu brio anumitor situații de criză  și vor sări în ajutorul celor care au nevoie.

Nativii zodiei Balanță sunt foarte veseli, deschiși și optimiști de fel, iar din acest motiv se înțeleg foarte bine cu persoanele din jurul lor.

Femeia Balanță este atrasă de cultură, citește și se documentează foarte mult, de aici și gusturile rafinate pe care le are. Nativa din această zodie este, de regulă, plină de viață, are multă încredere în sine și știe foarte bine cum să se comporte cu oamenii din jurul ei.

Pe de cealaltă parte, bărbatul Balanță este cunoscut pentru prieteniile de lungă durată, amabilitate și dorința de implicare. Mai mult decât atât, este foarte creativ și dornic să pună în aplicare toate planurile pe care le are, iar acest lucru îl ajută să avanseze foarte repede la locul de muncă.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă ascendent în zodie

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE
Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE[Sursa foto: PixaBay]

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna octombrie la final

Dacă te-ai născut la finalul lunii octombrie, adică începând cu data de 23, atunci vorbim despre zodia Scorpion. Semnul durează până pe data de 21 noiembrie, este de Apă și guvernat de Pluto.

Caracteristica nativilor din această zodie este, în mare parte, orgoliul. Scorpionii sunt plini de energie  și foarte hotărâți să obțină de fiecare dată tot ceea ce își doresc.

Nu este adeptul schimbărilor! Un Scorpion nu va fi niciodată de acord să facă modificări în legătură cu anumite principii fixe pe care le are, deci cu siguranță se va retrage pe cât posibil în intimitatea sa, sperând că nu va mai fi deranjat o bună perioadă de timp.

Femeia Scorpion este misterioasă, foarte inteligentă și capabilă să schimbe mentalitatea oricărui bărbat. Este foarte romantică și își dorește ca partener de viață un adevărat cavaler alături de care să traiască o poveste ca în basme.

Bărbatul Scorpion nu are încredere în oamenii, este foarte suspicios, iar în mintea lui se află o mulțime de întrebări. Pe de cealaltă parte, nativul acestei zodii are un caracter puternic și este un bun prieten, pe care mulți și-ar dori să îl aibă aproape.

 


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies