Ce zodie ti se potriveste la pat, in functie de zodia ta!

Ce zodie ti se potriveste la pat, in functie de zodia ta!
Ce zodie ti se potriveste la pat, in functie de zodia ta!

Fiecare femeie se intelege cel mai bine la pat cu o alta zodie.

Gemeni

E femeia-agresor, insa cu toate astea nu se jeneaza niciodata de comportamentul ei agresiv, fiindca astea sunt standardele proprii: un iubit care nu se grabeste niciodata. Esti singura femeie a haremului, dar partenerul tau trebuie sa stie ca tu cauti o combinatie ideala intre latura psihica si fizica, intre spiritual si practic. Cei mai buni parteneri: Scorpion, Balanta, Leu, Varsator si Berbec. Gadget-ul favorit: vibratorul.

Rac

Niciodata nu face ea prima miscare, dar e plina de senzualitate odata ce o descoperi. Ofera cu reciprocitate pasiune si-si stimuleaza partenerul sa dea ce are el mai bun. Are o inclinatie catre masturbare. Pozitia preferata: intinsa pe spate, in timp ce partenerul o penetreaza pe la spate. Cei mai buni parteneri: Taur, Leu, Fecioara, Scorpion, Pesti. E o sclava a placerii sexuale.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Pentru că i s-a cerut, Andreea Bănică pune în aplicare! Vedeta a pregătit o rețetă delicioasă de varză călită cu ciolan. "Bag toată compoziția la cuptor să se rumenească pentru 20-25 de minute!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies