Ce zodii își spun adio până la finalul anului

horocop despartiri 2022
Horoscopul despărțirilor în 2022

O despărțire nu este niciodată un moment ușor în viața unei persoane. Cu toate acestea, mulți au trecut printr-un astfel de eveniment, care la început pare devastator. Până la sfârșitul acestui an, câteva zodii vor avea probleme în viața amoroasă și va exista posibilitatea unei despărțiri sau chiar a unui divorț.

Nativii acestor zodii trebuie să fie foarte atenți la relațiile lor sentimentale, deoarece tensiunile și neînțelegerile cu partenerul, pot duce la destrămarea iubirii dintre ei.

Cei născuți sub zodia Capricorn vor avea de suferit din dragoste

despartiri zodii

Citeste si: Horoscop 8 iulie 2022. Află ce zodie este nevoită să plece în deplasare

Vor exista multe probleme în relația actuală pentru cei care se află sub acest semn zodiacal.

Deși Capricornul va încerca să repare lucrurile, reaprinzând iubirea dintre cei doi, la un moment dat i se va părea imposibil. În povestea lor de dragoste s-au acumulat prea multe neînțelegeri și diferențe de temperament, cărora Capricornul nu le va putea face față.

Vărsătorii vor ieși din relațiile care îi fac nefericiți

horoscop
Horoscop Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop GEMENI August 2022. Nativii Gemeni încep să se informeze

O fire libertină și visătoare, cei din zodia Vărsător vor face schimbări majore în viața lor. Vara aceasta reprezintă pentru ei o evadare, dar totodată și o redescoperire. Vărsătorii care au trăit momente tensionate cu partenerul de viață, sau care nu se mai regăseau în relația de iubire, își fac curaj pentru un nou început.

Cu toate că orice despărțire este dureroasă, nativii acestei zodii nu trebuie să se teamă, deoarece urmează o perioadă bună pentru ei, cu noi proiecte atât pe plan profesional, cât și sentimental.

Momente critice în viața zodiei Gemeni

zodii despartite anul acesta

Citeste si: Horoscop 11 iulie 2022. Află ce zodie are parte de o zi de-a dreptul agitată

Până la sfârșitul anului 2022, cei din zodia Gemeni  vor avea de suferit din cauza iubirii. Deși se vor simți dezamagiți si bulversați de șocul emoțional, nativii născuți în această zodie trebuie să își recapete puterea. Cei care se află sub acest semn zodical vor trece printr-o perioadă mai grea a vieții lor în următoarele luni. Cu toate acestea, vor lua totul de la zero începând de anul viitor.

Despărțirea este imposibil de evitat pentru Balanțe

horoscop despartiri

Citeste si: Zodiile care se vor despărți în luna iulie. Vor termina luna în lacrimi

O altă zodie care se va confrunta cu necazuri pe partea amoroasă este Balanța. Cei născuți în această zodie își doresc să aibă totul în echilibru și în control.

Tocmai acestea sunt unele dintre motivele pentru care partenerul lor de viață vrea să pună punct relației. Deși Balanțele vor avea de suferit în perioada care urmează, vor reuși să se pună pe picioare și chiar să își găsească noi motive de bucurie.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop 11 iulie 2022. Află ce zodie are parte de o zi de-a dreptul agitată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies