Cea mai buna prajitura cu mere si ciocolata! Uite ce usor se prepara!

Cea mai buna prajitura cu mere si ciocolata! Uite ce usor se prepara!
Cea mai buna prajitura cu mere si ciocolata! Uite ce usor se prepara!

Aceasta prajitura este desertul perfect pentru aceasta toamna. Invata sa o prepari!

 

Ingrediente
4 oua
200 g zahar
200 g faina
1 ceasca ulei
1 praf de sare
2-3 linguri cacao neagra
1 plic praf de copt
1 lingurita otet
2 pliculete zahar vanilat
2 kg mere
1 lingurita scortisoara
50 margarina Rama Maestro
1 lingura
margarina Rama pt uns tava
1 lingura de faina tapetat tava
ciocolata neagra data pe razatoare
Mod de preparare
Pentru inceput, separa albusurile de galbenusuri.
Bati spuma albusurile cu un praf de sare, pui treptat 100 g zahar si continui sa bati pana se intareste bezeaua.
Freci galbenusurile cu 50 g zahar, ulei, praful de copt stins cu otet si adaugi plicul de zahar vanilat.
Amesteci bine si pui albusurie batute spuma apoi faina in ploaie.
Imparti compozitia in doua parti. Una din parti o amesteci cu cacaua si dai cele doua blaturi la copt.
Intre timp cureti merele, le razi si le calesti in margarina, adaugi zaharul ramas, scortisoara si lasi pe foc pana scade toata zeama.
Scoti tava din cuptor si intinzi repede compozitia de mere, acoperi cu cealata foaie, o intepei usor cu o furculita si o mai lasi 30-35 min la cuptor.
Dupa ce sa mai racit o tai romburi, pui ciocolata rasa si zahar pudra.
Sursa

Ingrediente

4 oua
200 g zahar
200 g faina
1 ceasca ulei
1 praf de sare
2-3 linguri cacao neagra
1 plic praf de copt
1 lingurita

otet
2 pliculete zahar vanilat
2 kg mere
1 lingurita scortisoara
50 margarina Rama Maestro
1 lingura margarina Rama pt uns tava
1 lingura de faina tapetat tava
ciocolata neagra data pe razatoare 

Mod de preparare

Pentru inceput, separa albusurile de galbenusuri.

Bati spuma albusurile cu un praf de sare, pui treptat 100 g zahar si continui sa bati pana se intareste bezeaua.


Freci galbenusurile cu 50 g zahar, ulei, praful de copt stins cu otet si adaugi plicul de zahar vanilat.

Amesteci bine si pui albusurie batute spuma apoi faina in ploaie.

Imparti compozitia in doua parti. Una din parti o amesteci cu cacaua si dai cele doua blaturi la copt.

Intre timp cureti merele, le razi si le calesti in margarina, adaugi zaharul ramas, scortisoara si lasi pe foc pana scade toata zeama.


Scoti tava din cuptor si intinzi repede compozitia de mere, acoperi cu cealata foaie, o intepei usor cu o furculita si o mai lasi 30-35 min la cuptor.

Dupa ce sa mai racit o tai romburi, pui ciocolata rasa si zahar pudra.

Sursa

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies