Reteta aceasta este o garantie pentru un gust exceptional.
Ingrediente:
o poala de urzici (sau 15-20 de gramajoare)
o legatura de ceapa verde
o ceapa veche
doi morcovi mici
un pastarnac
o telina mica
doi catei de usturoi
doi cartofi sau o canita de orez
un litru de bors de putina
leustean proaspat
cateva linguri de ulei
sare
piper
Mod de preparare:
1.Taie
2.Adauga ceapa verde taiata, cu tot cu frunze. Adauga doua-trei cani de apa, orezul sau cartofii taiati in bucati si lasa totul sa fiarba.
3.Spala bine urzicile, si taie-le sau rupele in bucati mari. Pune-le la calit cu putin ulei.
4.Cand legumele au fiert, rastoarna urzicile in oala. Lasa totul sa dea in fiert.
5.Adauga borsul coloctit in prealabil. Potriveste de sare. La final adauga leusteanul taiat fin.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Sursa: sanatate.bzi.ro