Conopida carnoasa si ceapa caramelizata, o combinatie perfecta pentru anotimpul rece.
Ingrediente:
o conopida mica
o ceapa medie
4 crengute cimbru
4 catei de usturoi, in coaja
3 linguri ulei de masline
80 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 220 de grade Celsius.
Conopida se curata, se spala si se taie buchetele.
Buchetelele se taie felii grosute, cam de o jumatate de deget, si se pun intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt. Se adauga ceapa taiata in sferturi, usturoiul, crengutele de cimbru, se stropeste cu ulei de masline si se potriveste de sare si piper.
Conopida se da la cuptor 35-40 de minute.
Din cand in cand se intoarce. Cand s-a inmuiat, se presara cu parmezan ras si se intoarce in cuptor inca 10-12 minute. Se serveste calda.
Sursa
Ingrediente:
o conopida mica
o ceapa medie
4 crengute cimbru
4 catei de usturoi, in coaja
3 linguri ulei de masline
80 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare:
Cuptorul se preincalzeste la 220 de grade Celsius.
Conopida se curata, se spala si se taie buchetele.
Buchetelele se taie felii grosute, cam de o jumatate de deget, si se pun intr-o tava intinsa, tapetata cu hartie de copt. Se adauga ceapa taiata in sferturi, usturoiul, crengutele de cimbru, se stropeste cu ulei de masline si se potriveste de sare si piper.
Conopida se da la cuptor 35-40 de minute. Din cand in cand se intoarce.
Cand s-a inmuiat, se presara cu parmezan ras si se intoarce in cuptor inca 10-12 minute. Se serveste calda.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro