Cea mai buna reteta de gogosi cu branza si portocale!

Cea mai buna reteta de gogosi cu branza si portocale!
Cea mai buna reteta de gogosi cu branza si portocale!

Te vei indragosti de aceasta reteta de gogosi cu branza.

 

Ingrediente:
75g faina
200 gr branza ricotta
2 oua
un praf de copt
½ lingurita scortisoara
1 fiola esenta de vanilie
ulei pentru prajit
coaja de la o portocala
3 linguri zahar brun
un praf de sare
Mod de preparare:
Intr-un bol
pentru mixer adauga ouale si branza si mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena, usor spumoasa. Incorporeaza zaharul, vanilia, sarea si coaja de portocale si continua sa mixezi pana zaharul se incepe sa se topeasca. Separat, intr-un alt bol, adauga faina, praful de copt si scortisoara. Amesteca bine, apoi adauga faina peste compozitia umeda.
Amesteca totul foarte bine si lasa aluatul sa se “odihneasca” timp de doua minute.
Intr-o cratita adanca adauga ulei si lasa-l la incins. Adauga cu grija cate o lingura de aluat si lasa-l sa se prajeasca bine pe toate partile. Scoate gogosile pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie, pentru a absorbi surplusul de grasime.
Serveste gogosile cu branza, pudrate cu zahar pe deasupra. Serveste alaturi un sos de fructe de padure sau dulceata.
Sursa
Sursa foto

Ingrediente:

75g faina
200 gr branza ricotta
2 oua
un

praf de copt
½ lingurita scortisoara
1 fiola esenta de vanilie
ulei pentru prajit
coaja de la o portocala
3 linguri zahar brun
un praf de sare

Mod de preparare:


Intr-un bol pentru mixer adauga ouale si branza si mixeaza totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena, usor spumoasa. Incorporeaza zaharul, vanilia, sarea si coaja de portocale si continua sa mixezi pana zaharul se incepe sa se topeasca.
Separat, intr-un alt bol, adauga faina, praful de copt si scortisoara. Amesteca bine, apoi adauga faina peste compozitia umeda.

Amesteca totul foarte bine si lasa aluatul sa se “odihneasca” timp de doua minute. Intr-o cratita adanca adauga ulei si lasa-l la incins. Adauga cu grija cate o lingura de aluat si lasa-l sa se prajeasca bine pe toate partile. Scoate gogosile pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie, pentru a absorbi surplusul de grasime.


Serveste gogosile cu branza, pudrate cu zahar pe deasupra. Serveste alaturi un sos de fructe de padure sau dulceata.

Sursa

Sursa foto

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies