Cea mai bună rețetă de Quesadilla cu pui. Care este secretul acestui preparat?

retete emisiunea well done de pe Kanal d
Rețetă Quesadilla cu pui

Quesadilla cu pui este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  Quesadilla cu pui, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru o Quesadilla cu pui, preparată pe placul tuturor.

 

Quesadilla cu pui este un preparat care se poate găti într-un timp foarte scurt, dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli.

Acest preparat are un gust cu adevărat delicios și se poate prepara indiferent de faptul că sunteți o persoană vegetariană sau nu, pentru că puteți extrage puiul din reteță și tot vă veți bucura de un preparat gustos.

Atunci când vine vorba despre ingredientele necesare, trebuie să știți că nu veți avea nevoie de prea multe pentru a prepara această rețetă, chiar la voi acasă, iar cu siguranță le aveți deja în gospodărie pe majoritatea dintre acestea. Prin

urmare, haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă  Quesadilla cu pui!

cea mai buna reteta de quesadilla cu pui
Rețetă Quesadilla cu pui[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie

 

Rețetă de Quesadilla cu pui

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii  Well Done  a canalului  theExclusive ( Kanal D ), a realizat cea mai simplă rețetă de Quesadilla cu pui, absolut delicioasă.

Ingrediente – Quesadilla cu pui

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Veți avea nevoie de următoarele  ingrediente: piept de pui tăiat cubulețe (300 g), un ardei gras roșu tăiat cubulețe, o legătură de pătrunjel, o ceapă medie roșie, un dovlecel sau zucchini (fără semințe), mix de brânză cheddar cu cașcaval de vacă (sau orice mix preferați), tortilla și boia, piper, oregano și sare.

Mod de preparare - Quesadilla cu pui

Într-o tigaie încinsă, adăugăm puiul tăiat cubulețe și amestecăm bine. Puteți să îl tăiați și mai mare, dar eu l-am tăiat cuburi ca să-mi fie destul de ușor să montez  Quesadilla. Adăugăm și condimentele: sare, piper proaspăt măcinat, boia de ardei dulce, oregano, dacă v ă place picant, puteți folosi și un condiment picant.

Amestecăm să se rumeneasc ă. Puiul nostru este aproape gata și o să-l scoatem pe o farfurie curată .”

Până în acest moment, rețeta de  Quesadilla cu pui pare să fie foarte ușor de realizat, ținând cont că cel mai important pas este să ne ocupăm de prepararea puiului. Acesta se poate tăia exact așa cum preferați, fie în bucățele mai mici, fie în bucățele mai mari, trebuie doar să țineți cont ca acesta să se poată monta cât mai bine în Quesadilla, la final. Dar

haideți să vedem și care este următorul pas.

reteta quesadilla cu pui
Rețetă Quesadilla cu pui[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Ce înseamnă legume blanșate. Care este secretul bucătarilor pentru acest preparat

În aceeași tigaie cu uleiul rămas, o să adăugăm și legumele: ceapa roșie, ardeiul gras și dovlecelul. Ardeiul ajută preparatul să capete o culoare deosebită. Peste acestea adăugăm puțină sare și puțin piper.

 Dacă v ă plac legumele trase în unt, puteți folosi unt, în loc de ulei. Legumele sunt gata și le transferăm pe o altă farfurie curată.”

Chiar dacă, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de Quesadilla cu pui, cu ulei, în cazul în care obișnuiți ca legumele să le consumați trase în unt, puteți înlocui și în această rețetă, uleiul cu untul. Gustul rețetei de Quesadilla cu pui va rămâne același și vă veți bucura de un preparat absolut delicios.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Vom începe să montăm  Quesadilla. Vom începe cu amestecul de cașcaval de vacă și cheddar, în două jumătăți diferite. Puteți să faceți un mix din absolut orice brânză care v ă place. Urmează legumele, la fel, generozitate și culoare, dar și puiul. Așezați câte bucăți de pui doriți, dacă o vreți mai consistentă, mai vegană. Puteți să faceți chiar și rețet ă vegetariană, fără carne. Ad ă ug ă m și ultimul strat de cașcaval și cheddar.”

quesadilla cu pui rapida
Rețetă Quesadilla cu pui[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cine a inventat burgerul. „Poveștile minunate sunt ca cei mai buni burgeri: mari, suculenți și dezordinați”

Atunci când vine vorba despre felul de brânză sau cașcaval pe care doriți să îl folosiți pentru rețeta de  Quesadilla cu pui, trebuie să știți că nu există doar anumite feluri de brânză sau cașcaval pe care le puteți adăuga, ci puteți opta pentru amestecul vostru preferat. Indiferent de alegerea pe care o veți avea, Quesadilla cu pui va ieși la fel de gustoasă.

Pres ă m puțin și rulăm, apoi pres ă m iar. O vom unge cu puțin ulei de măsline sau unt și o vom pune în tigaie, cu partea deja unsă cu ulei. Atenție să nu cadă ingredientele! Are nevoie cam de 2 minute pe fiecare parte. Întoarcem Quesadilla și pe partea cealaltă și este gata. Se porționează în 3 părți egale și este gata de servit cu sosul preferat, alături de o porție de cartofi prăjiți!”

Quesadilla cu pui este gata și se poate servi caldă. Poftă bună!

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies