Nu e greu de preparat, ba din contra e simplu. Multe gospodine nu uita sa prepare stufat de miel cu ocazia sarbatorilor de Pasti. Este un preparat traditional, delicios, care este bine primit pe mesele crestinilor odata cu Sfintele sarbatori pascale.
1 kg carne de miel cu os
7 legaturi ceapa verde
4 legaturi de usturoi verde
4 catei de usturoi
1 ceapa
ulei
bulion
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
400 ml supa de legume
sare
piper
Speli carnea de miel si o portionezi. O scurgi de apa Intr-o sita.
Torni ulei Intr-o tigaie si prajesti carnea de miel pe ambele parti. Scoti pe o farfurie si, In aceeasi tigaie, calesti ceapa uscata si usturoiul maruntit. Dupa ce s-au Inmuiat, adaugi ceapa si usturoiul verde, bulionul, mararul si patrunjelul tocate marunt si supa de legume Incalzita. Lasi totul la fiert pentru 15 minute, adaugi carnea de miel, sare si piper, dupa gust, si mai lasi Inca 5 minute.
Pentru o savoare deosebita, dai vasul la cuptor pentru 20 de minute. Servesti stufatul de miel cald, presarat cu frunzulite proaspete de patrunjel.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro