Aceasta reteta de prajitura cu nuci este desertul acestei toamne. Se prepara rapid.
Ingrediente
250 g unt, 250 g zahar tos, 6 oua, 75 g cacao, 250 g faina, 250 g nuci, 50 g zahar pudra.
Mod de preparare
Untul se amesteca foarte bine cu zaharul, pana devine ca o spuma. Se adauga 5 galbenusuri, unul cate unul, 150 g nuci macinate, cacaua si faina, iar la urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Compozitia re-zultata se toarna intr-o tava unsa cu unt, pudrata cu faina si se coace la un foc potrivit. Cand este aproape gata, se scoate, se unge pe deasupra cu ou, se presara 100 g nuci taiate si se mai coace cateva minute. La final se taie dupa preferinta si se pudreaza cu zahar.
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro