În timpul iernii, murăturile sunt extrem de apreciate la friptură, dar şi la o serie de mâncăruri mai dulci, din cartofi, mazăre sau fasole.
Foarte multe gospodine pregătesc toamna diferite salate pe care să le păstreze pentru iarnă. În afară de gogoşari, varză murată ori castraveţi, iată o salată de murături asortate, cu care vei impresiona orice invitat, chiar şi pe cei mofturoşi.
Doamna Gina Bradea, cunoscută pentru reţetele sale speciale, pregăteşte această reţetă de peste 30 de ani. Pentru că nu este nevoie de sterilizare, timpul alocat pregătirii va fi unul redus, însă salata va ţine toată iarna, fără să se înmoaie ingredientele.
Iată ce spune doamna Bradea despre reţeta sa specială:
„Cea mai bună salată de murături asortate la rece este această reţetă, pe care o fac de peste 30 de ani. Fără sterilizare, fără multă muncă, legumele rămân tari, crocante, iar amestecul de legume are o savoare incredibilă.
Citeste continuarea aici.