Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare

Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare
Cea mai buna salata de muraturi asortate. Reteta doamnei Gina Bradea nu necesita sterilizare

În timpul iernii, murăturile sunt extrem de apreciate la friptură, dar şi la o serie de mâncăruri mai dulci, din cartofi, mazăre sau fasole.

Foarte multe gospodine pregătesc toamna diferite salate pe care să le păstreze pentru iarnă. În afară de gogoşari, varză murată ori castraveţi, iată o salată de murături asortate, cu care vei impresiona orice invitat, chiar şi pe cei mofturoşi.

Doamna Gina Bradea, cunoscută pentru reţetele sale speciale, pregăteşte această reţetă de peste 30 de ani. Pentru că nu este nevoie de sterilizare, timpul alocat pregătirii va fi unul redus, însă salata va ţine toată iarna, fără să se înmoaie ingredientele.

Iată ce spune doamna Bradea despre reţeta sa specială:

„Cea mai bună salată de murături asortate la rece este această reţetă, pe care o fac de peste 30 de ani. Fără sterilizare, fără multă muncă, legumele rămân tari, crocante, iar amestecul de legume are o savoare incredibilă.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ardei umpluti cu varza pentru iarna! Reteta ca la bunica

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies