Cea mai eficienta cura de slabire: dieta cu usturoi

Cea mai eficienta cura de slabire: dieta cu usturoi
Cea mai eficienta cura de slabire: dieta cu usturoi

Cura de slabire cu usturoi este simpla si nu impune un regim alimentar special. Ea se bazeaza pe schimbarea metabolismului.

Pentru pregatirea produsului pe care se bazeaza dieta cu usturoi nu trebuie folosite sub nicio forma tacamuri din metal.

Se iau 8 catei mari de usturoi, se curata, se zdrobesc in piulita de lemn sau pe un tocator de lemn (cu ciocanul de snitele tot din lemn), apoi se amesteca cu 250 g miere de albine si 500 ml otet de mere si se baga intr -un borcan de 800 g, inchis cu capac.

Compozitia se lasa trei zile la rece, in camara, amestecandu-se de doua- trei ori pe zi cu o lingura de lemn.

Dupa cele trei zile, se ia cate o lingura dimineata si alta seara. Un borcan va ajunge o luna.

Efectul usturoiului nu dauneaza stomacului, fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar dupa o luna de cura de slabire cu usturoi.

Sursa
 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum să scapi de un kilogram pe zi! Dieta care te va ajuta să obţii un trup de invidiat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies