Aceasta prajitura se face din ingrediente simple si este gata imediat. Iata ce ai de facut!
Ingrediente aluat
70g unt
70g zahar
1 ou
150g faina
5 linguri cacao
Ingrediente caramel
120ml frisca lichida
230g zahar
35g unt
Ingrediente crema
ciocolata
200g ciocolata neagra
180ml frisca lichida
Mod de preparare
Pentru blat, se amesteca bine faina, zaharul, cacao si unt pana cand obtii o compozitie uniforma. Se pune oul, apoi aluatul se aseaza in tava iar tava se pune la frigider cateva minute. Apoi se intinde intr-o foaie rotunda, se inteapa cu furculita din loc in loc, i se pune o hartie de copt deasupra si se coace timp de 20 de minute.
Pentru caramel, topeste zaharul, apoi adauga untul si amesteca bine. La final se pune frica lishida si se mixeaza pana cand se obtine o compozitie omogena. Se pune pe aluatul copt si racit.
Pentru crema, se topeste ciocolata in frisca lichida. Dupa ce s-a racit, se pune peste prajitura. Se baga la rece.
sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro