Aceasta reteta de bulete este simpla si foarte gustoasa. Reprezinta aperitivul perfect!
Ingrediente:
150 gr cascaval afumat, ras
150 gr cascaval, ras
3 albusuri
4-5 linguri pesmet fin
4 linguri faina
1/2 lingurita nucsoara
ulei pentru prajit
1/2 lingurita piper
sare
Mod de preparare:
Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare.
Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie ouale batute spuma si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.
Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei. Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca.
Se pot servi atat reci cat si calde.
Sursa: Culinar.bzi.ro
Ingrediente:
150 gr cascaval afumat, ras
150 gr cascaval, ras
3 albusuri
4-5 linguri pesmet fin
4 linguri faina
1/2 lingurita nucsoara
ulei pentru prajit
1/2 lingurita piper
sare
Mod de preparare:
Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare.
Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie ouale batute spuma si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.
Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei. Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca. Se pot servi atat reci cat si calde.
Sursa:
Culinar.bzi.ro Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro