Perioada capsunilor e atat de scurt, incat vrei sa le mananci sub toate formele.
Incearca cel mai bun cheesecake cu capsuni, un desert pe cat de aspectuos, pe atat de usor de preparat!
INGREDIENTE
200 g biscuiti simpli
80 g unt
1 lingura zahar
INGREDIENTE PENTRU CREMA
500 g mascarpone
200 ml smantana pentru frisca
150 g iaurt
4+2 linguri zahar
esenta vanilie
500 g capsune
2 pliculete gelatina
apa
MOD DE PREPARARE:
Marunteste biscuitii cat mai fin, in robotul de bucatarie sau intr-o punga, folosind un facalet. Combina biscuitii cu untul topit si lingura de zahar, apoi preseaza-i intr-o forma de tort cu pereti detasabili. Da tava la congelator cat prepari crema.
Combina un pliculet de gelatina cu 2 linguri de apa si las-o deoparte sa se hidrateze. Mixeaza mascarpone cu smantana pentru frisca si iaurtul.