Cea mai gustoasa reteta de snitel de porc cu cartofi la cuptor! Simpla si rapida!

Cea mai gustoasa reteta de snitel de porc cu cartofi la cuptor! Simpla si rapida!
Cea mai gustoasa reteta de snitel de porc cu cartofi la cuptor! Simpla si rapida!

Aceasta reteta de snitel este cea mai gustoasa pe care ai incercat-o pana acum.

 

Ingrediente
600g cartofi noi
2 linguri ulei
2 oua
100g faina
200g pesmet prajit
2 lingurite piper cayenne
4 fripturi de porc sau vitel
50g unt
50g osanza
1 lamaie
Jumatate de legatura de patrunjel
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul
la 200 de grade.
Pune sare, ulei si piper peste cartofi, adauga-i intr-o tava si coace-i la cuptor timp de 40 de minute. Intoarce-i de cateva ori pana devin aurii.
Separa ouale in doua vasel separate. Vate albusurile spuma. Foloseste o furculita pentru a bate si galbenusurile.
Pune faina si pesmetul in doua vase diferite.
Adauga piperul cayenne peste pesmet.
Bate carnea pana cand are grosimea de 0.5cm.
Tavaleste carnea de porc prin faina, apoi galbenusuri de ou, apoi albusuri si la final, pesmet.
Adauga untul si osanza intr-o tigaie mare si incalzeste pana cand amestecul face spuma. Adauga fripturile si incalzeste timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand pesmetul devine auriu si crocant.
Scurge uleiul din snitele si pune-le pe farfurii. Toaca marunt patrunjelul si pune-l peste cartofi. Serveste cu o felie de lamaie.

Ingrediente

600g cartofi noi
2 linguri ulei 
2 oua
100g faina
200g pesmet prajit
2 lingurite piper cayenne
4 fripturi de porc sau vitel
50g unt
50g osanza
1 lamaie
Jumatate de legatura de patrunjel

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade.



Pune sare, ulei si piper peste cartofi, adauga-i intr-o tava si coace-i la cuptor timp de 40 de minute. Intoarce-i de cateva ori pana devin aurii.

Separa ouale in doua vasel separate. Vate albusurile spuma. Foloseste o furculita pentru a bate si galbenusurile. 

Pune faina si pesmetul in doua vase diferite. Adauga piperul cayenne peste pesmet. 

Bate carnea pana cand are grosimea de 0.5cm. 


Tavaleste carnea de porc prin faina, apoi galbenusuri de ou, apoi albusuri si la final, pesmet. 

Adauga untul si osanza intr-o tigaie mare si incalzeste pana cand amestecul face spuma. Adauga fripturile si incalzeste timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand pesmetul devine auriu si crocant.

Scurge uleiul din snitele si pune-le pe farfurii. Toaca marunt patrunjelul si pune-l peste cartofi. Serveste cu o felie de lamaie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies