Aceasta combinatie de ciocolata, frisca si fructe este perfecta pentru orice masa.
Ingrediente
300g ciocolata neagra
200g de unt
6 oua, separate
200g zahar nerafinat
1 lingurita de extract de vanilie
Pentru topping
200ml de frisca
225g zmeura proaspata
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge o tava de 20 de centimetri si pune hartie de copt.
2. Topeste ciocolata si untul la bain-marie. Bate albusurile de ou pana cand obtii o spuma ferma. Apoi, intr-un vas separat, bate galbenusurile si zaharul pana obtii un amestec cremos. Adauga ciocolata topita si extractul de vanilie si amesteca in continuare. Adauga toata compozitia in albusurile de ou.
3. Pune compozita in tava si lasa la cuptor 45 de minute. Lasa sa se reaceasca complet, apoi pune deasupra frisca si fructele.
Sursa
Ingrediente
300g ciocolata neagra
200g de unt
6 oua, separate
200g zahar nerafinat
1 lingurita de extract de vanilie
Pentru topping
200ml de frisca
225g zmeura proaspata
Mod de preparare
1.
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge o tava de 20 de centimetri si pune hartie de copt.
2. Topeste ciocolata si untul la bain-marie. Bate albusurile de ou pana cand obtii o spuma ferma. Apoi, intr-un vas separat, bate galbenusurile si zaharul pana obtii un amestec cremos. Adauga ciocolata topita si extractul de vanilie si amesteca in continuare. Adauga toata compozitia in albusurile de ou.
3.
Pune compozita in tava si lasa la cuptor 45 de minute. Lasa sa se reaceasca complet, apoi pune deasupra frisca si fructele.
Sursa Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro