Ai nevoie de cateva ingrediente simple cu care sa faci cel mai gustos desert cu ciocolata.
Ingrediente
250g unt sarat
400g ciocolata neagra, taiata in bucati
250g zahar
5 oua mari, separate
Crema de vanilie pentru a servi
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 150 de grade. Topeste untul si ciocolata la bain-marie, amestecand ocazional.
2. Intr-o tigaie mica, incalzeste zaharul cu 4 linguri de apa pana cand se dizolva complet. Creste caldura si fierbe un minut. Adauga ciocolata si ia de pe foc. Lasa la racit. Adauga galbenusurile de ou.
3. Bate albusurile si incorporeaza-le in amestecul de ciocolata. Pune in tava si coace o ora.
4. Lasa la racit peste noapte si serveste cu crema de vanilie.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro