„Cea mai mare durere.” Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui. Ce i s-a întâmplat artistului, când a divorțat de Alina Laufer

„Cea mai mare durere.” Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui. Ce i s-a întâmplat artistului, când a divorțat de Alina Laufer
„Cea mai mare durere.” Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui. Ce i s-a întâmplat artistului, când a divorțat de Alina Laufer

Jorge și-a lăsat garda jos și a avut un moment de vulnerabilitate, vorbind deschis despre un moment neplăcut din trecutul său.

Jorge este cu siguranță unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, fiind susținut de mii de oameni. Nu toți știu însă, că în urmă cu 11 ani, a trecut printr-un divorț de mama fetei sale.

Citește și: Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui

Deși au trecut mulți ani de atunci, este cert că acest eveniment l-a marcat, fapt pentru care artistul își amintește în detaliu tot ce a simțit în acea perioadă. Divorțul de Alina Laufer însemna și că urma să nu-i fie alături pentru o perioadă Karinei, fata lui.

Artistul a mărturisit că durerea pe care a simțit-o în acel moment nu a trecut niciodată.

El a plecat de acasă la prima oră a dimineții, s-a uitat la fiica lui și a avut un gol foarte mare în stomac, pe care l-a simțit o perioadă lungă mare de timp.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Cea mai mare durere, pe lângă cea de a-l pierde pe tata, a fost atunci când am plecat de lângă Karina.

Dimineața aia, când eu am decis să divorțez de mama ei și durerea pe care am simțit-o atunci, în momentul ăla, nu a trecut niciodată. Adică în momentul în care eu m-am uitat în dimineața aia, că am plecat dimineața devreme, în 2 ianuarie, țin minte și acum. Am plecat la prima oră, înainte să se trezească ea, m-am uitat la ea și golul ăla în stomac l-am simțit mult timp de atunci.
Și aia a fost una dintre cele mai mari dureri. Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul! Asta a fost acum 11 ani, au trecut mulți ani, s-a vindecat acea rană, dar nu poți să uiți. A fost cu un impact emoțional foarte puternic! Îți rămâne și e bine să îți rămână, pentru că face parte din viață și nu e bine să pui sub preș, e bine să trăiești și să asimilezi.
Să păstrezi în sufletul tău tot ce a fost și bun și mai puțin bun.”,
a relatat Jorge, pentru Cancan.ro.

Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui
Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui[Sursa foto: Instagram]

Jorge, despre operația la genunchi pe care a suferit-o cu câteva săptămâni în urmă

Jorge se află într-o perioadă de recuperare după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost nevoit să treacă printr-o intervenție chirurgicală la genunchi, în urma unui accident din timpul competiției din Republica Dominicană.

În puțin timp speră ca totul să revină la normal, întrucât vrea să își recapete independența unui om sănătos.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am trecut de cele cinci săptămâni de la operație, am început să pun piciorul jos, doare când îl pun. Într-o săptămână, trebuie să scap de o cârjă și peste două săptămâni o să scap de amândouă. Deci am toate șansele ca în două săptămâni să am totuși un mers cât de cât echilibrat și să fiu pe picioarele mele, să nu mai depind de nimeni. Asta e oribil, am început să-i înțeleg pe toți bătrânii, toți cei care au probleme sau au nevoie de ajutorul cuiva. Toată perioada asta pentru mine a fost o mare lecție, sunt super recunoscător că mama e sănătoasă și pe picioare, la 67 de ani, să-i dea Dumnezeu sănătate.”, a spus Jorge.

Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui
Jorge nu a putut uita un moment dureros din trecutul lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am stat și împreună și separat”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

”Am căutat validare.” Andrei Aradits și soția lui, Andreea, au depus actele de divorț după 17 ani de mariaj

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies