Cea mai mare GRESEALA pe care faci atunci cand pregatesti friptura la gratar! Sigur si tu o comiti!

Cea mai mare GRESEALA pe care faci atunci cand pregatesti friptura la gratar! Sigur si tu o comiti!

Celebrul Anthony Bourdain spune ca cea mai mare greseala atunci cand faci friptura la gratar este sa intepi carnea, apoi sa o tai imediat cum ai luat-o de pe foc.

"Nimeni nu ştie cum să pregătescă o friptură delicioasă", spune Anthony Bourdain.

"Oamenii gătesc friptura prea mult, însă cea mai mare greşeală pe care o fac este că înţeapă şi străpung tot timpul carnea, apoi o ridică de pe grătar pentru a vedea dacă este pătrunsă".

"Iar atunci când friptura este gata încep să o şi taie", continuă el.

Pentru un gust care să facă diferenţa, chef-ul american spune că este foarte important să laşi carnea să se odihnească 10- 15 minute, după ce ai stins focul.

"Astfel laşi aromele şi sucurile cărnii să recircule şi să-i desăvârşească gustul. Aşa vei obţine gustul magic, perfect. Atât de simplu", afirmă Bourdain.

sursa
 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Miel la cuptor dupa reteta bisericeasca! Asa faci cea mai buna friptura!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat