„Cea mai mare răutate.” Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce a declarat artistul?

„Cea mai mare răutate.” Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce a declarat artistul?
„Cea mai mare răutate.” Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua. Ce a declarat artistul?

Carmen de la Sălciua a avut o viață amoroasă plină de evenimente. Ea a fost căsătorită cu partenerul său de scenă, iar divorțul lor a fost însoțit de un scandal mediatizat.

Cu toate acestea, Carmen și-a găsit apoi dragostea și s-a căsătorit cu Marian Corcheș, devenind din nou o mireasă fericită. Pe parcurs, au apărut și alte povești despre viața sa personală, pe care artista le-ar fi trăit în secret.

Citește și: Anunț de ultim moment legat de punctul de pensie. Ce trebuie să știe femeile din România

Nelu Popa a vorbit despre relația cu Carmen de la Sălciua

Nelu Popa a vorbit despre experiențele sale personale cu răutatea din industria muzicală. El a menționat că a primit multe comentarii răutăcioase de la colegi și că aceasta este o realitate în toate domeniile.

 Nelu a recunoscut că unul dintre cele mai dificile momente a fost atunci când a fost concediat din formația sa, din cauza unui articol în care a fost întrebat despre o presupusă relație cu o fostă colegă.

Chiar dacă a fost sincer în răspunsul său, Nelu a fost criticat, iar tot efortul și munca sa din anii anteriori s-au anulat într-o clipă.

„Da, există foarte multă răutate ca în toate domeniile. Am primit multe răutăți de foarte multe ori și primesc în fiecare zi din partea colegilor. Unii au început să mă, alții vorbesc urât deoarece ei nu pot ajunge la nivelul meu.Cea

mai mare răutate pe care am primit-o este de la fosta mea colegă de formație. Vorbesc despre momentul în care am fost dat afară. Într-o secundă s-au anulat ani și nopți la rând de muncă pentru că a apărut un articol pe care eu nu puteam să-l opresc să nu apară. Am fost întrebat dacă am avut o relație cu fosta mea colegă. La acel moment era actuala mea colegă și am fost sincer.
Am fost taxat pentru sinceritate. Tot binele și stresul acumulat ani la rând s-a anulat într-o secundă”,
a spus Nelu Popa, conform fanatik.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

El a mai povestit că a fost căsătorit, dar relația nu a mers, iar cea mai bună decizie a fost divorțul.

Acesta a încercat foarte mult să aibă o relație bună cu cea cu care s-a iubit.

„Am fost căsătorit, dar, din păcate, relația nu a mers. Am tras mult să rămân în cele mai bune relații cu fosta mea soție deoarece avem un copil împreună. Mi se pare normal să încerci să păstrezi o relație foarte bună”, a spus Nelu Popa.

Artistul a descris experiența unică de a fi tată și impactul pozitiv pe care l-a avut asupra vieții sale de când fiul său a început să vorbească și să meargă.

„Este un sentiment unic să fii tată. Pot spune că după ce fiul meu început să vorbească și să meargă am realizat cât de mult mi s-a schimbat viața în bine. Îmi mai doresc copii, dar dacă mama lor ar fi tot fosta soție. Ea l-a educat pe băiatul nostru și se ocupă de creșterea lui mai ceva decât s-ar ocupa 10 bărbați care stau lângă copiii lor”, a mai spus artistul.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nelu Popa și Carmen de la Sălciua s-au despărțit și profesional

Recent, Nelu Popa și Carmen de la Sălciua au luat decizia de a încheia colaborarea lor artistică care a durat mulți ani. Despărțirea a avut loc într-un mod prietenos, așa cum a confirmat chiar saxofonistul. Aceasta a avut loc într-un moment în care amândoi se pregăteau să se căsătorească.

Citește și: Cine este Mariana Moculescu. „Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro!”

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Carmen Harra. „În copilărie nu aveam nimic, mâncam ce apucam”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies