Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele

Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele
Cea mai puternica rugaciune ca sa atragi banii! Citeste-o in fiecare zi si vei vedea efectele

Daca ai incercat, fara prea mult succes totusi, sa ne imbogatesti poate ca este timpul sa schimbi ceva. Daca ai invatat, ai muncit, ai fost la diverse cursuri de dezvoltare personala fara sa reusesti sa atragi banii la care visezi, incearca si cu rugaciunea. Incearca aceasta rugaciune puternica pentru bani.

 

Daca vrei sa atragi abundenta si prosperitate pentru tine si cei pe care ii iubesti, trebuie sa rostesti urmatoarele cuvinte pentru a declansa Legea Atractiei.

 

Poate ca banii nu vor veni peste noapte. Insa daca dai dovada de credinta si perseverenta, in cele din urma rezultatele s-ar putea sa te uimeasca pana si pe tine.

 

Rugaciune puternica pentru bani – Instructiuni

 

Atunci cand spui rugaciunea, indiferent de momentul in care o rostesti, trebuie sa te afli intr-o stare de spirit pozitiva.

Daca te afli intr-o stare negativa atunci nu vei obtine niciun rezultat. Abundenta vine la tine doar cand esti optimist si pozitiv.

Trebuie sa ramai realist: abundenta pe care o vei atrage nu te va tranforma in milionar insa iti vei putea achita toate datoriile si, in general, iti vei imbunatati viata in toate aspectele ei.

Citeste continurea pe SFATULPARINTILOR. RO

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului! Te fac să te îndrăgosteşti pe loc de ele

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies